Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çok tşk kızlar

sanki kendi çocuğum gibi kıpır kıpır içim ya

az bile aldım taksitlerden fırsat bulup anca bayramdan bayrama alıyorum hep birde doğum günlerinde arne hediyesi olarak 50 tl verdim ablam alsın ihtiyacı olan bişeyi

lc waikikı den aldım

acayip indirimler vardı
bende kapşonlu önü fermuarlı swet tarzı bişey aldım önümüz yaz hırka niyetine bordo gibi kendi beyaz tenli açar minikimi yine böyle spor bir gömlek kolda düşmeler felan birde uzun kollu penye çizgili oda girili yeşilli kırmızılı değişik hoş hepsi 32 civarı

lcw nın çocuk koleksiyonu çok tatlı oluyor nasıl sevinecek şimdi iyi yapmışsın kuzu

günaydın kızlar nasılsınız çok soğumuş hava yawww huzurummm kuzum hoşgeldin nasılsın canım benimmmm ayyy çiko banada doğalgaz gelmiş kız 134 tl gelmiş hemde hiç kapamadımmmm

günaydın çikletimmm
özledim balımmmm
nasılsın
sigara içiyomusun

bana kaç gelecek acaba doğalgaz.

bilgisayar içinde eşinde oyun oynucaksa falan daha iyi ekran kartı olan bişi alın. sadece internet vs içinse 1 küsür tlye bulabilirsiniz bişi. vaktim olunca bakar sana link atarım canım.

günaydın huzurum..yogunsun gelemiyosun..
yok bıraktım sigarayı alışkanlıklarımıda yavaş yavaş üzerimden atıyorum..çevreye bakıyorumda ne kadar sigara içen millet olmusuz..çoluk çocugun elinde artık yazıkk..şunu anladımki ben nasıl sigarayı bırakıcam d,ye düşünürken sigaranın sadece alışkanlık yaptıgını anladım..yani sigaranın kölesi diye düşünmüşüm kendimi ama asla böyle bişi yyok..
notebookuda oyun için değilde genel kullanım için huzurum..nette dolaşmak için alıcaz..asus önerdiler ama bakalım..

Cikletim;
enel
Bundan önce Lg kullanıyordum tavsiye etmem 🙂şu an da kullanım Hp iş yerindeki notebookum da Hp ben çok çok memnunum ama erkek arkadasım kendisi oyun da oynadıgı için o farklı bir marka kullanıyor.Şimdi ne amaçlı kullanacaksınız?Oyunsa ekran kartının çözünürlügünün yüksek olması gerekiyor,ısınma probleminin olmaması gerekiyor.İş amaçlı ise genelde Hp kullanılıyor

Elektronik marketlerde hiç kimseye sorma 🙂çünkü genelde o ürünün firmacısı olur ve tabiki de kendi ürününü över fiyat aralıgını ve özelliklerini eşinle konuş,sor ben sana uygun bir ürün söylerim

Geri