Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

günaydın huzurum..yogunsun gelemiyosun..
yok bıraktım sigarayı alışkanlıklarımıda yavaş yavaş üzerimden atıyorum..çevreye bakıyorumda ne kadar sigara içen millet olmusuz..çoluk çocugun elinde artık yazıkk..şunu anladımki ben nasıl sigarayı bırakıcam d,ye düşünürken sigaranın sadece alışkanlık yaptıgını anladım..yani sigaranın kölesi diye düşünmüşüm kendimi ama asla böyle bişi yyok..
notebookuda oyun için değilde genel kullanım için huzurum..nette dolaşmak için alıcaz..asus önerdiler ama bakalım..

asus da iyidir canım dell de iyidir.
işletim sistemi intel olsun. amd falan almayın.

sigarayı bıraktığın için çok seviniyorum canım.

"Bismillâhi alâ nefsi ve mâlî ve dînî. Allahümme raddınî bi-kadâike ve bârik lî fîmâ kuddire lî, hattâ lâ uhibbe ta'cîle mâ ahhartehu ve te'hîra mâ acceltehu."

"Allah'ım, senin ismine, malımı, dinimi ve nefsimi emanet ediyorum. Allah'ım, hükmüne beni razı kıl, kaderimde olanı bana mübarek kıl ki, te'hir ettiğinin acelesini, acele ettiğinin de te'hirini istemeyeyim. Nefsimin isyanını önle, teslimini sağla."

aminnnnnn

çok sağolun kızlar.

patron bana yurtdışı projede iş tekli etti. eşimle değerlendirdik artıları olcak ama istemedik. şimdi patrona eşimi de işe almasını önericem. o da olursa çok süper olur bizim için gider geliriz. ben projelerde o evde olmaz hiç değilse...
nolur dua edin kızlar.

hım şimdi anladım ki duamızın güzel iş için olcak inşallah gönlünün istediği olur amin.

Geri