Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.152 canım sıkılıyo.. ruhumda daralıyo demek istiyorum ama siz bana kızarsınız şimdi
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.153 dün çıkışta anneme geçtim kısır yapmışlar kardeşimle açtımda turşu marulla baya yedim ya özlmeişim kızırı patatestli çok seviyorum üstnede çay ohh
dün çıkışta anneme geçtim kısır yapmışlar kardeşimle açtımda turşu marulla baya yedim ya özlmeişim kızırı patatestli çok seviyorum üstnede çay ohh
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.154 nickimi kim yedi' Alıntı: dün çıkışta anneme geçtim kısır yapmışlar kardeşimle açtımda turşu marulla baya yedim ya özlmeişim kızırı patatestli çok seviyorum üstnede çay ohh Genişletmek için tıkla ... öğle tatili geldiii sen yemekten bahsediyorsun ama bu haksızlık çok acıktım yav valla 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: dün çıkışta anneme geçtim kısır yapmışlar kardeşimle açtımda turşu marulla baya yedim ya özlmeişim kızırı patatestli çok seviyorum üstnede çay ohh Genişletmek için tıkla ... öğle tatili geldiii sen yemekten bahsediyorsun ama bu haksızlık çok acıktım yav valla 🙂
C cikletimnerde Forum Okuru 7 Şubat 2012 #16.155 shuzur' Alıntı: asus da iyidir canım dell de iyidir. işletim sistemi intel olsun. amd falan almayın. sigarayı bıraktığın için çok seviniyorum canım. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun bitanem..ALlahım ne dileğin varsa hayırlısıyla oluversin..seni rahatlatsın inşallah..
shuzur' Alıntı: asus da iyidir canım dell de iyidir. işletim sistemi intel olsun. amd falan almayın. sigarayı bıraktığın için çok seviniyorum canım. Genişletmek için tıkla ... Allah razı olsun bitanem..ALlahım ne dileğin varsa hayırlısıyla oluversin..seni rahatlatsın inşallah..
nickimi kim yedi Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.156 Kafa' Alıntı: canım sıkılıyo.. ruhumda daralıyo demek istiyorum ama siz bana kızarsınız şimdi Genişletmek için tıkla ... aynı durum bende de var kuzuu
Kafa' Alıntı: canım sıkılıyo.. ruhumda daralıyo demek istiyorum ama siz bana kızarsınız şimdi Genişletmek için tıkla ... aynı durum bende de var kuzuu
twettysale Yeni Üye Üye 7 Şubat 2012 #16.158 Kafa kimse yokki 🙂Niers de yok gelse de anlatsa yaptıklarını çok sempatikti ya
Kafa Hamiş Melek 7 Şubat 2012 #16.159 twettysale' Alıntı: Kafa kimse yokki 🙂Niers de yok gelse de anlatsa yaptıklarını çok sempatikti ya Genişletmek için tıkla ... evet oda bıraktı bizi malesef 🙁
twettysale' Alıntı: Kafa kimse yokki 🙂Niers de yok gelse de anlatsa yaptıklarını çok sempatikti ya Genişletmek için tıkla ... evet oda bıraktı bizi malesef 🙁
C cikletimnerde Forum Okuru 7 Şubat 2012 #16.160 peri hastalnamıs rapor almıs olabilir diye düşünüyorum..