Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

gayet parlıyor canım ama pırlanta ne kadar parlar onu bilmiyorum🙂 çokta büyük değil orta birşey amaaaaan ya ben bile anlamıyorsam pırlanta olsa ne olmasa ne anlaşılmıyor nasılsa🙂

benimde en korktugum şey o şimdi gideriz alırız 1 milyar belki daha fazla parar verirriz ama biz taştan anlaamdıgımız için gayet tabi kazıklanabiliriz hahaha

Bizim burdakiler ilan verdiler eleman için ama kimseyi çağırmıyolar görüşmeye anlamadım gitti ya

selam kızlar, karlı bir gün
evde olunca güzel geliyor insana

sabah kalkıp eşime kahvaltı hazırladım, o gittikten sonra da makineye renklileri koydum
renklilerli kurutmaya koyduktan sonra da beyazlıları yıkadım, şimdi onlar kurutmada
evimi süpürdüm sildim, filtre kahvemi yaptım yanınıza geldim
beyazlılar bitince ütüye başlayacağım sonra da yemek hazırlarım.

tesadüfcüm taşına bakınca icindeki köşeleri kareleri görebiliyorsan o pırlantadır canım

şıpıdık eşim'e benim işe giriş bildirimim gelmiş kullanıcı ayarları yapılması için
eşim ismimi okur okumaz - ben bu kızla evlenicem - demiş içinde
sonra da ben ne düşünüyorum böyle görmeden tanımadan kim bilir nasıl bi tip töbe töbe demiş :D:D

ilk işe başladığım gün tanıştırıldık o gün kesin evlenicem bu kızla demiş
bende eşim pek tipim olmamasına garip bir ilgi duymuştum ona karşı

benimde bir tanecik tek taşım var.pırlanta falan deil altın.evlenme teklifinde takmıştı.beğenmemiştim değiştirmiştik hahaha.sonra tamtur aldı nişanda ama onu bozdurduk🙁bi alyansım bi tek taşım bide takı setiminb yüzüğü var ama hiç biri olmuyor hahahaha

Geri