Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

çiklet slm naber bu aralar çok geridesin senin çılgın halerini görmeyeli bayağı oldu 🙂)))

quen soracak olursa bizden de slm söyle
evlendim hanım hanımcık oldum ondandır :D:D
şaka bi yanada kuzumm içim pörsümüş gibi..çılgınlık yapasım gelmiyo artık hahahahahahah..
bak sahilim bu yazını okurken ne dinliyodum..ordan anla işte hahahahahahahahahah[video=youtube;qx-tLJVwT0Y]

evet afyon lokumu

Afyon Lokumu
Malzemeler:

1 su bardağı yağ (yarı svı yarı katı yağ)
1 su bardağı un (1,5 kullanıyorum ben)
1 su bardağı şeker(Kociş şekerli sevdiği için yine 1,5 kullanıyorum)
4 su bardağı süt
1 paket vanilya
1 paket fındık(İsteğe bağlı cevizde olabilir)
Afyon lokumunun İçi için:

1 kutu krem şanti (beyaz kremalı)
1 su bardağı süt
Ayrıca:
Hindistan cevizi
Yapılışı:

Un ile yağı biraz kavuyoruz. Sonra diğer malzemeleride katıp pişiriyoruz. Muhallebi kıvamına gelince ateşten alıp Mikserle çırparak biraz soğutalım. Büyük borcama bolca hindistan cevizi döküyoruz.Üzerine muhallebi.Onun üzerinede krem şanti.Tarifde krem şanti ve muhallebi soğutulmuş diyor ama.Ben hafif ılıkken muhallebi krem şantiyi üzerine koyuyorum eriyor hafif sonra üzerine fındık döküyorum öyle buzdolabına atıp soğutuyorum.Normalde rulo yapılıyor ama ben kare kare kesip servis ediyorum.Hafif bir tatlı özellikle sütlü tatlı sevenlere.

Valla kızlar kocaman bir borcamda yapmıştım ben.Kardeşiminde en sevdiği tatlıdır kendisi.
Hepsi bitti.Sabah kociş soruyor tatlıdan kalmadı mı diye.Dedim yaparım ben sana kocişim kıyamam🙂

günaydın kızlarrrrr 😀

ancak gelebildim 🙂

bende anlatayım neler yaptıgımı hemencik 🙂

cumartesi annemle çarşıya çıktık gezdik tozduk eğlendik kendime kürklü mürklü bişeyler aldım..

kocacıgıma sevgililer günü diye kazak aldım 🙂

sonra eve gittim yemek filan fıstık derkenee pazar günüde işte kalktık kahvaltı yaptık sonra kocacımla sahile gittik gezdik tavla oynadık dolaştık eve geldik yemek ye ütü yap aha işte burdayım :D:D

birgüncüm görümcen konusunda belkide seni en iyi anlayanlardan biride benim canımm.. benimkide öyle her dakika her dakika yemek yaparken evi süpürürken hep aklıma geliyo yaptıkları malesef..ben artık onu kendi haline bıraktım ne hali varsa görsün..

seninkide gidip seni kocanamı şikayet etmiş..valla ilginçler ya nasıl başa çıkıcaz bende hiç bilmiyorum

kızlar geçende ablam aradı beni rüyasında görmiş kız çocuk doğurmuşummm 🙂 dünde eltim mesaj attı kuzu seni rüyamda gördüm kız çocuk doğurdun sarışın şişko tompik bi bebekti hayır olsun yazmış babamda yanımdaydı eşim altı teli okudu eltin mesaj atmış böyle böyle diye bende dedim valla diye diye doğurtacaklar beni babamdan bi kahkaha ayyy allahım yawww hayır olsun inş.

Hayırlısı olsun pinecim.Bende çocukları çok seviyorum.Dün eşimin halasının torunuyla ilglendim.Eşimde diyorki sen ne güzel anlaşıyorsun öyle.
Dedim seviyorum çocukları ne yapayım.Ama o rahatsızlığımdan solayı yaşadığım mide bulantısı beni düşüncelere itti.İşimden olmak istemediğim için beklemedeyiz kocişimle🙂

ya koca karı işlerini sevmiyorum ne sohpeti ne konuşuyorlar suratıma bakınca onaylar gibi kafa sallıyoum sofrada da o hamile doğum yaptı bu hamile ayı günü kaldı haliyle bana geliyor sıra x sedne kızçeye diyorlar babanne olma sırası zaten sinir olurum öyle hem insanı utandırıyor hemde konuşuyor bende dedim onu yapmak mesele değil iyi bir gelecek hazırlamak önemli hepsi şapa oturdu morssss ladım onları tabi sizin gibi çalışan için doğru haklısın diyor bu yüzden şimdilik babanne daha sonra olacak dedim iyi dedim ohhh olsunnnnnnnnn

Geri