Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

bende bişiler almayı düşündüm ama bulamadım.ayakkabı istiyordu belki h.sonu çıkar alırız.bizimde planımız yok h.içi olduğu için ...benm koçişde soruyor sürekli napalım nereye gidelim ne istersin.ya sen bulda sen götür ne diyeyim ben sana...oda kurutma aldığı için bişey almaz sanırım bana.

ne güzel esen, Allah bereket versin bol satışların olsun canım

bende parfüm aldım eşime, doğum günümde herhangi bişey yapmadığı icin yarın beni bir ihtimal dışarda yemeğe götürebilir diye düşünüyorum ama heran bir odunlukta yapabilir belli olmaz

sağol cnm çook teşk.ederim
haftaiçine gelmesi çok kötü oldu ya. haftasonu olsa süper olurdu 🙂
erkekler herşeyi bizler kadar düşünemiolar cnm ya takmamak lazım yaptıklarını

annem bizdeydi dün akşam.eve geç geldik kuru fasülye yapacaktım.uğraşma bu saatte ben yaparım yarın dedi. bu akşamda bizde.yanına da mantı yapmış ama değişik versiyon bilen var mıdır bilmem.bulgurlu yapıyor.tavuk suyuyla haşlıyor sonra onları fırında.üstüne de tavuk ve nohut serpiştiriyor.

cnm aklımdasın ama kargoya vermesi baya zaman alıcak çıkamıorum burdan.
bi ara izin alıcam zaten o ara uğrarım kargoyada ama biraz daha model çıkarmaya çalışıyorum çiziyorum olmuo tekrar çiziyorum bir baykuş çizimi 1 günümü aldı hahaha

Esencim bol satışlar hahaha arada kendimi hatırlatmam lazım sana (şaka tabi)

valla canımcım birşey almayacağım özel birşey düşünmüyorum ablamın doğum günü olması beni daha fazla heyecanlandırıyor sevgililer gününden ziyade

Geri