Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yok kız öyle bişey alacaktı ama ben alma dedim diye yazdıydım ya sen onu okumadınmı..aldırmadım kuzu ya bana pahalı geldi..birde bi sürü takı var zaten evde şimdi gerekmez diye sakın alma dedim

iyi yapmışsın canım hem pahalı hem gereksiz şuan.hoşuna gicek başka birşey almıştır belkide:asigim:

kafa hayırdır bebiş nie bunalımdasın. boşver sağlıklı olda önemli değil ya.
bu arada geçen aile hekimime gittim ölçülerimi kaydetcekmiş
85 60 87 çıktım kadın ee pes yani dio bu kadar tutar. hahaha.
89 olcaktı 87 yazmışım😀

canım valla öenmli önemsiz herşeyi kafama takıyorum..zaten hemen bunalıma girmeye müsait bi bünyem oldugu için işte canım sıkkın biraz geçer inşallah

iyi yapmışsın canım hem pahalı hem gereksiz şuan.hoşuna gicek başka birşey almıştır belkide:asigim:

bakalım belki almıştır canım..yanağıma bir öpücük ve sımsıkı bir sarılma istiyorum ondan başka bişey istemiyorum..hep yanı başımda olsun yeter

Evet devam ediyor şimdilik iyi olumsuz bişey demedi esen

şıpıda ne yapsın istifasını verdi ama henz eleman almadılar hala çalışıyor orda

kleoya sevindim
ama şıpı neden istifa etti anlamadım anlattımı size

ben çok özel öle parfüm kullanmıorum her telden çalıyorum ucuzcuda buldum geçenlerde bir koku çok hoşuma gitti aldım
tenime sıkmıyorum bayada kalıcımış
sonra avondan pur blanca celebre for aweyde güzel.
genelde avonun bütün parfümlerini kullandım hala daha yarım yarım annemde kaldı.bende de pur blanca o ucuzcu parfüm birde bişiy daha var avondan aldım adını unuttum idare ediorum onlarla soft musk tu galiba adı

bende senin gibiydim ya hatta baldemde diodu psikolojik die. ama şimdi boşverr sende diorum öle ol ya hereşey olucağına varır salla. hiç takmıorum karşımdaki kimsede hemen tavrımı koyuyrum artık kimsenin beni üzmesine izin veremm ne işte ne de dışarda hayat güzel bir daha gelmio geçen günler.

Geri