Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ben bu aralar benim kızçeye daha bi iyi davranmaya çalışıyorum üzülüyorum.
cumartesi gecesi eşimi aradım kuzeninden arabayı al markete gidelim annenide götürelim değişiklik olsun diye. Metro açılmıştı bizim oraya baya büyük.
Saat 7 de kalktım. kızçeyi kaldırdım akşamdan demiştim onada.
üstünü başını giydirdik beraber eşim geldi 8 de
evden çıktık açık büfe kahvaltıya götürdük sonra markete götürdük
12 de eve geldik. Acayip mutlu oldu bi dua ediyo bi dua ediyo. çocuklarınızda size baksın inşallah diye 🙂
Markette şıpıdık şunu alalım sana şunu alalım bak söle ne istiyon falan içi açıldı kadının.
:D:D

sahil maddi anlamda eşn ağaıya destek oluyormu..yiyecek dahi olsa..

canım parasal görmedim gözümle fakat oluyordur diye tahmin ediyorum 🙂

ben diyorum her markete gidince çat şeker ıvır zıvır al tavuk işte gıda aklına gelen tıcket den geç şimdi aşağıda yedik ya eziklik hissetmek istemiyorum bu yüzden taşıyoruz poşet poşet ama doyumsuz diyorum ya aşağıa iniyoruz oya satıp alacak yani ilginç olan eve 4 maaş giriyor ve eline sayılıyor ben anlamadım ve temizlik kokusundan oda pıs pısına alıyorum

kız nicki, dünkü misafir beni övücü laflar ettiler
kızçe de diyo ki benim oğlum mal'dan anlar 😕
eniştede, teyze seninki de laf mı? Baldem kusura bakma teyzemin aklı gidip geliyor dedihahaha
ayıp ama ya bu kadarda olmazki..eşin o an orda olsaydı valla kalkıp giderdi..konusmanında bi adabı var ama..

ah ah benimde kızçenin kızı böyle işte 🙁

geçen gün beni aradı eşim bana ne aldı biliyormusunnnn fırınla mikro dalga aldı diye :sinir:

sen kendin almış kendi fırınını dimi diyo bide bana :sinir:

ama sonra ne oldu fırın bozuk çıkmış çalışmıyormuş geri gönderdi hahaha

acaba oğulları bizimle evlenmeden önce de böylelermiydi sahil?
bizim kızçede evin burasını böyle yaptırayım burasını böyle
yemek masası alayım
bunun alınması lazım, buna gidilmesi lazım

ne güzel ya keşke benimkide öle olsa.
bu atılmaz bu satılmaz bu verilmez bu saklanır.
arka balkon hariciye gibi oldu ne ararsak var çalışan çalışmayan.

Kesinlikle herşeyi yerinde öyle şık şık temiz temiz giyer bir giydiğini aynı yerde giymez özenli ama menopaza veriyorum bendede iyi sabır varmışşş ve bende olan tabaklarını asla boş göndermem şeker çikolata ne bileyim makarna olsun hiç şimdiye kadar boş tabağını indirmedim

canım parasal görmedim gözümle fakat oluyordur diye tahmin ediyorum 🙂

ben diyorum her markete gidince çat şeker ıvır zıvır al tavuk işte gıda aklına gelen tıcket den geç şimdi aşağıda yedik ya eziklik hissetmek istemiyorum bu yüzden taşıyoruz poşet poşet ama doyumsuz diyorum ya aşağıa iniyoruz oya satıp alacak yani ilginç olan eve 4 maaş giriyor ve eline sayılıyor ben anlamadım ve temizlik kokusundan oda pıs pısına alıyorum
eşimin maddi anlamda yardım etmesine katlanamam ben şahsen..büyük konusmuyorum ama ne biliyim..

ayıp ama ya bu kadarda olmazki..eşin o an orda olsaydı valla kalkıp giderdi..konusmanında bi adabı var ama..

ya bazen lafın nereye gideceğini bilmiyolar sahiden 😀
bizde kahvaltıya gittik ya pazar günü orda bi tanıdık gördük onların eski komşusuymuş
kadın geldi yanımıza nasılsınız falan diye.
bizim kızçe kadına diyoki herzamanmı geliyosun. kadın yok işte arada diyo.
hepmi geliyosun diyo üstüne basa basa
ben ilk defa geldim diyo sonra bizim kızçe.
eşimde kızdı sen niye soruyon herzamanmı geliyon hepmi geliyon napıcan sanane diye.

Geri