Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Valla maddi olmazsa farklı tv ünite alındı kredi kartıyla geçtiler eşiminkinden gerisini bilmiyorum karışmıyorum babamda dün aldı biliyor beni onuda geçmiş
ya bazen lafın nereye gideceğini bilmiyolar sahiden 😀
bizde kahvaltıya gittik ya pazar günü orda bi tanıdık gördük onların eski komşusuymuş
kadın geldi yanımıza nasılsınız falan diye.
bizim kızçe kadına diyoki herzamanmı geliyosun. kadın yok işte arada diyo.
hepmi geliyosun diyo üstüne basa basa
ben ilk defa geldim diyo sonra bizim kızçe.
eşimde kızdı sen niye soruyon herzamanmı geliyon hepmi geliyon napıcan sanane diye.
ben bu konularda hiç böle düşünemiyorum.
biz ayrı otursakta maddi anlamda yardım etmesini isterdim
veya ben aileme yardım etmek isterim.
erkek kardeşim var ilerde anneme yardım etmesini isterim benim yetişemediğim yerde o baksın onun yetişemedi yerde ben.
veya annemin durumu iyiyse kardeşime yardım etsin isterim.
ne bilim aile diyince her yönden destek olmak lazım.
ama seni sadece para olarak görüyosa ve kullanmaya gidiyosada kendimi kullandırtmam.
bende her aldıgımı ona söylesem korkarım bi gün kalpten gider heralde 🙂
bana gecen hafta sonu misafir geldi ya hemen diyoki banada haftaya gelecekler kankalarım oturcaz
bu hafta sonu çarşıya çıktım ya ay bende önümüzdeki hafta çıkıcam sen benden önce davranmışsın diyo
heee bide son bomba bu kızlar görümcem kpss'ye girip memur olucakmış ama kendisi şuan ilkokul mezunu önce liseyi okuması lazımmış benim senden neyim eksik dedi... yani sinirden ne yapacagımı şaşırdım güleyimmi ağlıyımmı