Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ay kuzu hiç sorma bi yoğunluk bi yoğunluk ölüyorum resmen bakalım bünyem ne kadar daha dayanacak akşam 11 de gittim eve evin işi gücü derken saat 12:30 oldu bayılacaktım resmen
alma diye tembihledim eşime lensim bitti benim lens alırız birlikte makbule geçer dedim tamam dedi sevgililer gününde lens alarak terihe geçecek kocacım🙂
seve seve gelırım bnde yemek yapmayı mutfakta vakıt gecrmeyı sevıyorumm
kızlar gecenlerde ınternetten kırmızı kalpli tabak aldım yannda bır kac sey daha aldım dün geldıler evde cıkardım masama koydum sürekli gidip gidip bakıp mutlu oluyomm nasıl mutlu oldum :=))cok begndım markafonıden ındırımden aldım cok gusel cıktı allahtn
ay kuzu hiç sorma bi yoğunluk bi yoğunluk ölüyorum resmen bakalım bünyem ne kadar daha dayanacak akşam 11 de gittim eve evin işi gücü derken saat 12:30 oldu bayılacaktım resmen
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. amannn hiçte alamam ne demişler DELİYE HERGÜN BAYRAM ekonomi canlansın diye böyle zırtlak günler yapıyorlar
ahhh kuzum ahhhh el bileklerim o kadar çok ağrıyorki zaten kaldıramıyorum birşey çok yorulduğumdada ellerim kasılıyor Allah af etsinde özürlü eli gibi oluyor