Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
ahhh kuzum ahhhh el bileklerim o kadar çok ağrıyorki zaten kaldıramıyorum birşey çok yorulduğumdada ellerim kasılıyor Allah af etsinde özürlü eli gibi oluyor
alıyorum kuzum alıyorum aman bakalım nasip kısmet ama size dedimmi bilmiyorum dediysem kusura bakmayın geçen hafta ablam aradı kız bebeğin olmuş dedi eltim mesaj atmış pazar günü kuzu kızın olmuş rüyamda gördüm dedi dünde eşimin iş arkadaşının eşi aradı çalışırken ne zamandır arayacağım müsait olamadım dedi sonra demesinmi rüyamda seni gördüm kızın olmuştu birşeymi var hamilemisin diye sordu yok birşey ama düşünüyoruz dedim tesadüfe bakarmısınız kızlar şok oldum valla rabbim hayır etsin inş.
valla kız..dışarı çıkıcaksam yada bi misafir gelecekse canla başla 5 saatlik işi 1 saatte bitiriyorum..işimi ütümü yemeğimi yappıp dışarı çıkıncada eve gelip pisletmek istemiyorum o derece hastalık oldu bende..
alma diye tembihledim eşime lensim bitti benim lens alırız birlikte makbule geçer dedim tamam dedi sevgililer gününde lens alarak terihe geçecek kocacım🙂
teşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. amannn hiçte alamam ne demişler DELİYE HERGÜN BAYRAM ekonomi canlansın diye böyle zırtlak günler yapıyorlar
bende halılarımı yıkamaya verım dıom bırde oturma odasındakı koltugum epey kırlendı ben ne yaptysam lekeler gecmıyor yıkamacı cagıracagm evn ıslerı hıc bıtmıyor kızlar ustelk hem claısıp hem ev gercekten yogun oluyor ben son günlerde epey ızın kullanddım ıcın calısma hayatna adapte olamadım şöyle evmde bütün gün yatıp dinlenmek istiom yemegm hazr olsun temzlkler yapılmış olsun:=))hatta kocamda bna hizmet etsin istiom