ahhh kuzum ahhhh el bileklerim o kadar çok ağrıyorki zaten kaldıramıyorum birşey çok yorulduğumdada ellerim kasılıyor Allah af etsinde özürlü eli gibi oluyor
Biran önce doğurda dinlen pine ya kıyamıyorum hiç sana. Fazla mesai ücreti alıyormusun peki
ahhh kuzum ahhhh el bileklerim o kadar çok ağrıyorki zaten kaldıramıyorum birşey çok yorulduğumdada ellerim kasılıyor Allah af etsinde özürlü eli gibi oluyor

Biran önce doğurda dinlen pine ya kıyamıyorum hiç sana. Fazla mesai ücreti alıyormusun peki
valla kız..dışarı çıkıcaksam yada bi misafir gelecekse canla başla 5 saatlik işi 1 saatte bitiriyorum..işimi ütümü yemeğimi yappıp dışarı çıkıncada eve gelip pisletmek istemiyorum o derece hastalık oldu bende..Ay çiklet alemsin ha bene yan gelip yatmak![]()
bende ev hanımı olmayı seviyorum..çıkıcam ama çıkıcam ben duramıyom işte napiyim sevmiyom çalışmayı haziran dedimmi ben çuf çufffkaldırdım ütülerimi, ohh hiçbişey kalmadı ama kocam eve gelince yine pantolon gömlek çıkacak🙁
ben ev hanımı olmak istiyorum galiba ya, böyle daha mutluyum ama belki işimin olduğunu bildiğim icin psikolojim böyledir

alma diye tembihledim eşime lensim bitti benim lens alırız birlikte makbule geçer dedim tamam dedi sevgililer gününde lens alarak terihe geçecek kocacım🙂
en azndan işine yarar bir şey almış kuzum ama neden lens kullanıyorsun ki güle güle iyi günlerde kullan canım
katılıyorum zaten bu günlerde cok para harcamak gerekszteşekkür ederim daha güzelleri sizin olsun inş. amannn hiçte alamam ne demişler DELİYE HERGÜN BAYRAM ekonomi canlansın diye böyle zırtlak günler yapıyorlar
kelebek iyi günlerde kullan canım foto isteriz🙂
Kız kelebekkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk
naber ya