armaganım Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.532 Allah'a şükür iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz işte bende hersey aynı sizlerde ne var ne yok tesaduf' Alıntı: hoşgeldin armağancım sen nasılsın prenses nasıl? Genişletmek için tıkla ...
Allah'a şükür iyiyiz canım yuvarlanıp gidiyoruz işte bende hersey aynı sizlerde ne var ne yok tesaduf' Alıntı: hoşgeldin armağancım sen nasılsın prenses nasıl? Genişletmek için tıkla ...
pineapples Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.533 armi hoşgeldin canım nasılsın bebiş nasıl canım evet tes ikra gelmiyor gittiğinden beri
armaganım Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.534 hoşbulduk canım sağolasın iyiyiz cok sukur canım bir sıkıntımız yok sizlerde var mı yeni gelişmeler
nickimi kim yedi Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.535 sahile uzan' Alıntı: Niki miki ne yedin bakım öğlen Genişletmek için tıkla ... yedim kuzuş balık yedim üstüme sindi sonrada çay içtim ohh
sahile uzan' Alıntı: Niki miki ne yedin bakım öğlen Genişletmek için tıkla ... yedim kuzuş balık yedim üstüme sindi sonrada çay içtim ohh
armaganım Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.536 bu arada kızlar en son ördüğüm atkı şapkasını bitirdim bebeğimin birde saç bandı ördüm ponponlu facede ekledim bakarsınız
bu arada kızlar en son ördüğüm atkı şapkasını bitirdim bebeğimin birde saç bandı ördüm ponponlu facede ekledim bakarsınız
pineapples Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.537 armaganım' Alıntı: hoşbulduk canım sağolasın iyiyiz cok sukur canım bir sıkıntımız yok sizlerde var mı yeni gelişmeler Genişletmek için tıkla ... yok bizde kuzum bi gelişme iyi olduğuna çok sevindim hmmm sayi haberin varmı bilmiyorum ama şıpı işi bırakıyor kuzu armaganım' Alıntı: bu arada kızlar en son ördüğüm atkı şapkasını bitirdim bebeğimin birde saç bandı ördüm ponponlu facede ekledim bakarsınız Genişletmek için tıkla ... kız burayada ekle yawww bak ben ördüklerimi ekleyemedim benim face yok burdan bakarım kuzum güle güle iyi günlerde kullansın
armaganım' Alıntı: hoşbulduk canım sağolasın iyiyiz cok sukur canım bir sıkıntımız yok sizlerde var mı yeni gelişmeler Genişletmek için tıkla ... yok bizde kuzum bi gelişme iyi olduğuna çok sevindim hmmm sayi haberin varmı bilmiyorum ama şıpı işi bırakıyor kuzu armaganım' Alıntı: bu arada kızlar en son ördüğüm atkı şapkasını bitirdim bebeğimin birde saç bandı ördüm ponponlu facede ekledim bakarsınız Genişletmek için tıkla ... kız burayada ekle yawww bak ben ördüklerimi ekleyemedim benim face yok burdan bakarım kuzum güle güle iyi günlerde kullansın
armaganım Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.538 pinecim duymamıştım bak onu senden duydum hani sen eklicektin ya niye eklemedin dur senin için buraya ekleyim
pinecim duymamıştım bak onu senden duydum hani sen eklicektin ya niye eklemedin dur senin için buraya ekleyim
armaganım Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.539 Ekli dosyayı görüntüle 6315Ekli dosyayı görüntüle 6316 işte canım bunlar şimdi patiğini başladım işten fırsat buldukça örüyorum
Ekli dosyayı görüntüle 6315Ekli dosyayı görüntüle 6316 işte canım bunlar şimdi patiğini başladım işten fırsat buldukça örüyorum
pineapples Hamiş Melek 15 Şubat 2012 #17.540 armaganım' Alıntı: pinecim duymamıştım bak onu senden duydum hani sen eklicektin ya niye eklemedin dur senin için buraya ekleyim Genişletmek için tıkla ... ne olur kızma evdeki pcde işlerde çok yoğun pc açamıyorum yorgunluktan onun için ekleyemedim canım
armaganım' Alıntı: pinecim duymamıştım bak onu senden duydum hani sen eklicektin ya niye eklemedin dur senin için buraya ekleyim Genişletmek için tıkla ... ne olur kızma evdeki pcde işlerde çok yoğun pc açamıyorum yorgunluktan onun için ekleyemedim canım