nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.081 Düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor. süper! kırık
Düğün videomuzu tersten oynattıkça sevinçten uçuyorum. yüzükler çıkıyor karım salondan çıkıp arabaya binip gözden kayboluyor. süper! kırık
nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.084 cikletimnerde' Alıntı: Genişletmek için tıkla ... gonyalıyaa sormuşlar olacaktı
shuzur Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.085 eşim mesaj atmış, kızçe eltimdeydi ya karşıda 'canım annemle konuştum. ben bugün gideyim başım ağrıyo dedi. ben de gel bize bakalım geçecek mi dedim. bu akşam almaya gidelim' diyor. sahile uzan' Alıntı: Valla huzur orası öyle bir hışımla gedi bir hışımla kaldı araya hastalık felan girdi kaldı ama yaza hazırlıklı olmak lazım Genişletmek için tıkla ... yaza hazırlanalımm sahilim. sahile uzan' Alıntı: Akşama neler var bu akşam herkes mısır patlatsın mısır günü 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben ıspanak kavurdum heralde börek yaparım. birde kıyma çıkarmıştım karnıbahar yapıcam ama bilemedim. kızçenin gelmesi planı bozdu ne olsa yerdik.
eşim mesaj atmış, kızçe eltimdeydi ya karşıda 'canım annemle konuştum. ben bugün gideyim başım ağrıyo dedi. ben de gel bize bakalım geçecek mi dedim. bu akşam almaya gidelim' diyor. sahile uzan' Alıntı: Valla huzur orası öyle bir hışımla gedi bir hışımla kaldı araya hastalık felan girdi kaldı ama yaza hazırlıklı olmak lazım Genişletmek için tıkla ... yaza hazırlanalımm sahilim. sahile uzan' Alıntı: Akşama neler var bu akşam herkes mısır patlatsın mısır günü 🙂 Genişletmek için tıkla ... ben ıspanak kavurdum heralde börek yaparım. birde kıyma çıkarmıştım karnıbahar yapıcam ama bilemedim. kızçenin gelmesi planı bozdu ne olsa yerdik.
nickimi kim yedi Hamiş Melek 21 Şubat 2012 #18.086 nere gitti millet yine ya şurda iki laklak yapamadık
C cikletimnerde Forum Okuru 21 Şubat 2012 #18.087 nickimi kim yedi' Alıntı: nere gitti millet yine ya şurda iki laklak yapamadık Genişletmek için tıkla ... ben yemekteyim kızlar görüşürzz..
nickimi kim yedi' Alıntı: nere gitti millet yine ya şurda iki laklak yapamadık Genişletmek için tıkla ... ben yemekteyim kızlar görüşürzz..
shuzur Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.088 armaganım+, cikletimnerde+, nickimi kim yedi+ ardarda okuyunca ne güzel oldu 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.089 mayonez ketçap ikilisine bayılıyorum şimdi makarna yedim döktüm kalori felan hiç aklıma gelmedi 🙂 birde kızartmada
mayonez ketçap ikilisine bayılıyorum şimdi makarna yedim döktüm kalori felan hiç aklıma gelmedi 🙂 birde kızartmada
sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Şubat 2012 #18.090 eşim sporda ütü var bir iki parça onları yaparım yemek koyarım yeşil mercimek hafif olur