Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

slm valla sende dikkat et kendine baldem sana misafir yasak aldığını duymayalım 🙂
kendi pc den mi giriyorsun

yok canım bu şirketin b.sayarı 🙂
eşim elimden alacaktı ipad'ini vermedim🙂 cuma gününe kadar kullanayım dedim, çok güzel oluyomuş yaw

bencede bebiş var sende bebiş 😀

bilemiyorum valla kuzum hayırlısı bakalım ne çıkacak

25 ne kadar bekleyelim sonra tekrar yap
bizim patronumun eşi hamile olduğunda çift çizgi test sonucunu hediye paketi yapmış birde içine küçük çorap almış özel bir güne denk gelmiş zaten oda hediye diye açmış ki ne göreyimmmmmmmmmmmmmm

tamam kuzum bekleyelim 25 cumartesi oluyor ama pazartesiye kadar çatlarsınız hahaha ayyyy ne ka güzel hediye canım benim ben eşime nasıl söylesem acaba varsa fikir versenize bana 🙂 daha ortada bişey yok düşündüğüm şeylere bak

akşam kim milyoner olmak isteri özellikle izledim aslında geçen haftaki lise öğrencisi hayret ettim bu kadar bilgiye sahip o seviyede görmedim herşeye verecek yorumu ve cevabı vardı izlediniz mi 125 bin aldı

bizde eşimin daha önceki bankadaki şefine bebek görmeye gidiceğiz ille altın ya dedim ne altını her bebek görmeye altın mı takıcağız gram altın vardı onu veririz yeter benimde akrabalarıma çarşıdan takım aldım 10 tl ye

bende izledim dün gece o kızı
bende hayretler içerisinde kaldım kızın bilgisine yaa
helal olsun valla bilgisiyle cesaretiyle aldı parayı

Geri