Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

iyiki doğdunnn huzurcummm face engelli ya açık olsa hatırlardım doğum gününü🙁(
yok nikicim face e yazmıyorum gerçekten hatırlayan kutlasın diye, çok sağol balım.

gel canım gel hayırlısıyla sen de bitirip yanımıza gel..

ya kızlar beni anlamadı..burda ne geleceğim var ne bişi..5 aylık hamile kızı çıakrdılar işten..maaşımda düşük..ya hamileyken çalışamazsam.pinem özel mesajda attım sana açıklamasıyla..offff neyse kızlar..

huzurum doğum günün kutlu olsun..iyiki varsın biizmlesin..nice yıllara sevdiklerinle..güzel haberlerle geçen dolu dolu yıllar seninle olsun..

sahilcannnnnnn ne yemeğe karar verdin bende simitle ayran içtim yemeğe inmedim hiç inmem cuma günleri yemeğe bi antipati var bende hahah

bende ayvalık tostu yicem kızlar. yemeğe çıkmıcam bugün.

canım bademciklerinde ağrı vardı..rapor alıcam dedi..bi kaçgünde öylesine rapor yazdırabilirim dedi..

:kutlama::havai::kutla::kutlama1:

HUZURRRRR NİCE NİCE YILLARA SEVDİĞİNLE CANIMMM :parti::parti::parti:

:dogumgunu::dogumgunu::dogumgunu:

iyiki doğdun huzurcum, canım benim
sevdiklerinle beraber sağlıklı, mutlu, huzurlu uzuuuuuun bir ömür diliyorum sana
iyiki varsın

çok sağolun canlarım benim.

kızlar quennden mesaj geldi

canlarimm allah razi olsun bende hepinizi cok ozledim eger sanci cekersem herkes icin dua edicem hepiniz aklimdasiniz normalde yarin son gunum ama bende hala tik yok🙂 suan doktora gidiyorum kontrole haber vericem sizede benim icinde dua edin herkese hayirli cumaLar allaha emanet olun

kızlar şu mesşhur karadenizli mütahit varya
ataşehir'e oraya buraya koca koca binaları diken
karısını bırakıp 25 lik kızla beraber olan minyatür

arkadaşım oraya iş görüşmesine gitmiş, üniversite mezunu kıza, 1100 lira maaş teklif etmişler pozisyon da IK uzmanı
kız demiş bu biraz az değil mi sene sonu primi mi var yok hayır düz maaş demişler arkadaşım da kibarca reddetmiş

düzene bakarmısın o beyefendi orda burda fink atıyor belki bir gecede yiyor o kadar parayı
o konuda eski patronumun kiymetini bilememişim kadın hiçdeğilse herkese istanbul şartlarına göre düzgün maaş veriyor özel sağlığını falan yaptırıyor

kızlar quennden mesaj geldi

canlarimm allah razi olsun bende hepinizi cok ozledim eger sanci cekersem herkes icin dua edicem hepiniz aklimdasiniz normalde yarin son gunum ama bende hala tik yok🙂 suan doktora gidiyorum kontrole haber vericem sizede benim icinde dua edin herkese hayirli cumaLar allaha emanet olun
oyyy kurban olurum ona ben yaaa canımm benimm..sağol cnm ALlah razı olsunn sendende..

Geri