Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hoşgeldin esencim

eşin nasıl oldu canım? var mı ameliyatı ile igili bir gelişme?

baldem hoşbulduk tatlım
martın 15inde yatıcak hastaneye 4 gün kalıcakmış
işin kötü tarafı kızce kalmaya gelcekmş
eşim 2 arada kaldı ben gelmesin diorum o diyemem dior
birde kızdım dün akşam
bizim burda işten çkarmalar başladı ben izin aldığımda yerime bakan 2 ark.ımda işten çıktı.şimdi izin nasıl alıcam die düşünüordum eşimde demez mi izin alma kızce gelcek zaten o bekler başımda. hııı dedim ölemi beklesin o zaman 4 gün başında.
diyemio gelme die. bana bahane arıo.sinir oldum

esencim eşinin söylediğinde kötü bişey yok aslına bakarsan
o da senin iyiliğini işyerinde sorun yaşamamanı istiyor bi de
yani ne olursa olsun o annesi, hepimiz annelerimize düşkünüz onların sevgilerine şevkatlerine ihtiyacımız var
o yüzden iyi tarafınan bakmaya çalış
madem iş yerindede böyle bir durum var

bencede esen baldeme katılıyorum
hem kızçeyle birklite durmaktansa o baksın sende işte dur işte
akşamdan akşama görürsünüz birbirnizi
öteki türlü sen izin alsanda gelir kızçe

bütün gün birlite daha bi huzursuz olursunuz

ya cnm iş yerindeki durumdn değil ben bu sabah biraz rahatsızlandım
tel et gitme işe bugün dio.
eee gtmesem oluyormuş demekki.
hem ben böle bir zamanda izin almıcam da ne zaman alıcam eşim değilde ben ameliyat olsaydım yerine adam yok olmazsın mı diceklerdi hayır bakcaklar snuçta bir çaresine.
defalarca söledim cnm ben söle gelmesin istemiyorum onu çevremde diye
diyeilirsi ben gelmeni isterim ama yaşanan tatsızıklardan mümkn değil gelme die
madem öle dedim dursun başında bende giderim anneme ne halleri varsa görsünler
o kadar gerildim ki böyle yüzsüz görmedim. ama eşimede söledim ben onu evime kabul etmem. küfürlerle beni kovdukları günü unutmadım şimdi evime giremez
ayrıca güvenemiyorum da art niyetli belli olmaz sağı solu orayı burayı karıştırır ben yokken fln istemem en azından bunu söle sen sölemezsen ben sölerim dedim

cnm perşembe hastaneye yatıcak iş yerime çok uzak hastane tüm gün göemem eşimi ancak cumartesi ameliyattan sonra gidebilirim cuma ameliyat olucak çünkü bölesi daha mı iyi olcak. eşimi göremicem yanında olamıcam. onunda şimdimi aklına gelmiş oğlu bahane yarattı buraya gelmek için biliyorum. oğlunada diormuş böle olmaz barışalım edelim söle esene die. gelip konuşcak aklı sıra benle

Esen daha önce bu konuda konuşmuştuk hatırlarsın yine gelme durumu vardı felan bence sen kaliteli koru yaptıklarından o utansın diye düşünüyorum böyle bir durumda inan ben utandırmak için her baktığında yaptıklarını hatırlatmak için sessiz kalıp akışına bırakırdım

Geri