Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huzurum sağol cnm gerçekten çıkmazdayım.
eşimin yanında olmak istiyorum elbet ameliyatı kolay olmıcak dr da sölemiş bunu ama kızceyi görmek istemiorum 2 arada 1 derede kaldım
cnm lafa karısmıyım dedim ama eninde sonunda görüşeceksin kızçeyle..bugun olmazsa yarın kaarsı karsıya gelmek zorunda kalıcaksın..en iyisimi bu durumda eşinin yanında ol..annelerimizin çektigi bazı sıkıntılardan örnek almamız lazım..şimdi neyse de..ilerde bakarsın yine duruma göre..az politik ol canım...

Slm kızçeler ne güzel yaa bahar geldi, akşama doğru biraz bozuyor ama çok güzel hava, içim açılıyor dışarı çıkınca.
Naber nasılsınız, quenden haber varmı?
Bugün bimden toz çiğköfte aldım ama patates köftesi, bugün yapıcam güzel olursa tavsiye ederim....

Bu arada esencim eşin ameliyat olacakmış, şimdiden geçmiş olsun canımcım, kayınvalide konusunda seni çok iyi anlıyorum ama kaçış yok, en iyisi umursamamaya çalışmak, yokmuş gibi davranmak.
Diğer hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.
Bende dün akşam diğer tarafa gittim geldim, mide bulantım 2 gün geçti ama dün akşam yine lavaboya zor yetiştim, biran nefes alamadım, ne yutabiliyorum ne çıkarabiliyorum, eşimede seslenemedim, berbat bir durumdu, zar zor toparladım kendimi.
Sanırım 9 ay devam edecek bu bulantı 🙁(

cnm lafa karısmıyım dedim ama eninde sonunda görüşeceksin kızçeyle..bugun olmazsa yarın kaarsı karsıya gelmek zorunda kalıcaksın..en iyisimi bu durumda eşinin yanında ol..annelerimizin çektigi bazı sıkıntılardan örnek almamız lazım..şimdi neyse de..ilerde bakarsın yine duruma göre..az politik ol canım...
cnm politik fln olmak istemiyorum
ohh ne güzel onlar bana bütün kinlerini en ağır şekilde kussunlar
üstünden 9 ay geçsin aaa benim oğlum hasta bahanesi ile çıksın gelsin hiçbirşey olmamış gibi davranayım.cnm valla ben hiç karşı karşıya gelmeyi düşünmüyorum o düşünseydi yapmadan önce biraz.
ona yapabiliceğim en büyük fedakarlık o yokmuş gibi davranmak olur.bu oğlunun hastalığı anadır gelsin görsün birşey demiyorum ama günlerce kalmak nesi
hadi onuda geçtim yarın öbürgün Rabbim kısmet ederde çocuğum olursa doğumuna bile gelemicek. ben normalde bu kadar geriliyorum o halimle ölürüm gerginlikten herhalde.

Bu arada esencim eşin ameliyat olacakmış, şimdiden geçmiş olsun canımcım, kayınvalide konusunda seni çok iyi anlıyorum ama kaçış yok, en iyisi umursamamaya çalışmak, yokmuş gibi davranmak.
Diğer hasta arkadaşlarada geçmiş olsun.
Bende dün akşam diğer tarafa gittim geldim, mide bulantım 2 gün geçti ama dün akşam yine lavaboya zor yetiştim, biran nefes alamadım, ne yutabiliyorum ne çıkarabiliyorum, eşimede seslenemedim, berbat bir durumdu, zar zor toparladım kendimi.
Sanırım 9 ay devam edecek bu bulantı 🙁(

sağol tatlım.
dra sordun mu canım bu bulantılar için birşey yapamıyorlarmıymış
çok yorar insanı

ikracık en çok neye aş erdin :ıslık:

Salatalığı soyup elimde yemeye bayılırdım bir aralar ama hormonlu olduğu için çok yemek istemedim.
Onun dışında canımın çok fazla istediği bişey yok, bişey isterse eşime söylüyorum getiriyor.
Haa birde kuru biber ve patlıcan dolması vardı, onuda g.antepli bir arakadaşa yaptırdım...

sağol tatlım.
dra sordun mu canım bu bulantılar için birşey yapamıyorlarmıymış
çok yorar insanı

Elevit isimli bir ilaç verdi, o eskiye nazaran düzeltti beni, o nedenle başka ilaç almak istemiyorum.
Azaldığı için çokta üzerine düşmek istemiyorum, en azından istediğimi yiyip yemek yapabiliyorum.
Dün gece nefes alamadığım için çok kötü oldum, boğazlarım falan tahriş oldu, çok şükür bugün iyiyim.

Geri