Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar akşamınız nasıl geçiyor işten eve gittiniz çantanızı koydunuz sonrası

şimdi sana nasıl yazsam acaba bilemedim eve zaten 8,5 ta varıyorum çantayı at ellerimi yüzümü ayaklarımı yıka kıyafetlerimle yemeğe koyuluyorum yemek pişerken üstümü değiştirip saolsun eşim yatağı hiç toplamaz zaten akşam yatacağız der 🙂 yatağı düzeltip evin için topluyorum sonra sofrayı hazırla yemek ye bulaşıkları makinaya atıyorum yada yıkıyorum elimde sonra çay suyu koy çay iç her akşam 1 makina çamaşır yıka eşine çay ver ve bende takıntı her akşam tuvalet banyo yıka sonra meyve çıkar sonra bide kahve yap sonra o bulaşıklarıda yıka çamaşırları as muhakkak ütü olur onu yap duş al yatağa gir saati kurmak için saate bak anammm saat 2,5 - 3 uyu saat 6 da kalk kahvatı hazırla vs...... hmmmm bide şöyle birşey var tabiisi mesai kaldığım zamanlar yatağa girme saati 1 saat atıyor yani 1 saat daha geç yatıyorum öyle işte kuzum umarım açıklayıcı olmuştur 🙂

ben eve girdiğimde 7,15 oluyor hemen sobanın ayarını yükseltiyorum yatakları toplamıyorum zaten köşeli koltukta açık hep sonra mutfağa giriyorum mutlak salata yapıyorum yemek varsa ısıtır yerim yoksa yaparım topla yıka makinaya doldur benimde onca yol sonra pestilim bitiyor eşim ne yapalım der bende hava soğuk nere gidelim derken tv izleriz ben son zamanlarda sızıp kalıyorum eşim ders çalışıyor

Geri