P peeeh Yeni Üye Üye 1 Mart 2012 #19.281 tesaduf' Alıntı: Yarın öbürgün başına kakacağına yapmasın daha iyi canım ya Genişletmek için tıkla ... aynen aynen bencedee
tesaduf' Alıntı: Yarın öbürgün başına kakacağına yapmasın daha iyi canım ya Genişletmek için tıkla ... aynen aynen bencedee
pineapples Hamiş Melek 1 Mart 2012 #19.286 nickimi kim yedi' Alıntı: başıma bi ağrı girdi ya çok yoğun işler 🙁 Genişletmek için tıkla ... kuzum ilaç alsana bizimde öyle valla kafayı yedik burda 🙂
nickimi kim yedi' Alıntı: başıma bi ağrı girdi ya çok yoğun işler 🙁 Genişletmek için tıkla ... kuzum ilaç alsana bizimde öyle valla kafayı yedik burda 🙂
sahile uzan Daimi Üye Üye 1 Mart 2012 #19.287 Ay bendede bir burasındaki hareketlilik bir iş onu ara şunu sor bunu ara bunu sor valla çıldırcaktım
Kafa Hamiş Melek 1 Mart 2012 #19.289 tesaduf' Alıntı: Yarın öbürgün başına kakacağına yapmasın daha iyi canım ya Genişletmek için tıkla ... öylede o eskiden bu işleri yaparken ben deli gibi ona yardım ediyordum 😀 ay ben ne kaaaa safım biliyorum yüzüme vurmayın
tesaduf' Alıntı: Yarın öbürgün başına kakacağına yapmasın daha iyi canım ya Genişletmek için tıkla ... öylede o eskiden bu işleri yaparken ben deli gibi ona yardım ediyordum 😀 ay ben ne kaaaa safım biliyorum yüzüme vurmayın