sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.372 melodie' Alıntı: merhaba melekler nasılsınız? Beni hatırlarmısınız bilmem ama ben eski fıkra topiğinden kalma bir arkadaşınızım🙂 queen için dün gece çok dua ettim, allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ınşallah Genişletmek için tıkla ... tanımazmıyız annendesin sanırım 🙂 nasılsın nerelerdesin hiç gelmiyorsun sende yokmu bişeyler
melodie' Alıntı: merhaba melekler nasılsınız? Beni hatırlarmısınız bilmem ama ben eski fıkra topiğinden kalma bir arkadaşınızım🙂 queen için dün gece çok dua ettim, allahım hayırlısı ile kucağına almayı nasip etsin ınşallah Genişletmek için tıkla ... tanımazmıyız annendesin sanırım 🙂 nasılsın nerelerdesin hiç gelmiyorsun sende yokmu bişeyler
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.374 nickimi kim yedi' Alıntı: melodie benim düğündaşmısın yoksa kız eylül-den Genişletmek için tıkla ... sende her sakallı gördüğünü deden mi sanıyon nikooo
nickimi kim yedi' Alıntı: melodie benim düğündaşmısın yoksa kız eylül-den Genişletmek için tıkla ... sende her sakallı gördüğünü deden mi sanıyon nikooo
nickimi kim yedi Hamiş Melek 2 Mart 2012 #19.378 kız hlm diye üye vardı o değilmiydi burda var ya tekrar mı değişti o kimdi🙂)
Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.380 3-4 günde unutulacağımı bilseydim gelmezdim valla özledim sizi tüm cesaretimi toplayıp geldim