Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

IMMMMMMMM ŞEYYYYYYYYYYYY ÖHÖÖ ÖHÖÖÖ hahaha hahaha hahaha
gol top falan hahaha hahaha

kız sen bi evlen ben o zaman görcem seni şuuuuttt ve golll hahaha

bencede..ben psikolojil olarak hep böyle yapardım ayy bugun maç günü pöffffffff 😕
hahahahahahah
kaliteli sp..peşine düşün kuzum..

ya aslında bence güne bağlamak insanı geriyo canın ne zaman isterse o zaman olmalı ama işte kaliteli olsun diye biz bi metota koyduk canım..1 gün arayla oluyo..

anacım ben kaliteli kalitesiz bütün sps...lerin peşindeyim şuan hahaha

Kafacım, hormon tahlili yaptırdınmı?
Birde bir gün arayla olması gerek diyorlar, bizde öyle denemiştik, gerçi alışkanlık oldu galiba hala öyle gidiyo 🙂)
Birde doktora gidince bir yıldan önce ilgilenmiyorlarmış, 1 yılı geçti dersin sende...

işte doktor gidince yapar heralde hormon tahlili...özel doktora gidicem canım ilgilenmezse başka doktora giderim

senin eşin bu konuda süper zaten yumurta takibi konusunda istemedi olmadı istedi hemen oldu🙂

Geçen kelebekle konuştuk inek muhabbetini, gülmekten kırıldım diyor 🙂)
Şaka maka bu konuda her dediğini tutturuyo, geçen gün steteskop getirmiş bebeğin kalbini dinleyelim diye, bun duyamayınca telaşlandım. Eşimde küçük olduğu için duyulmaz dedi ama onu dinleyen kim. Doktora gittiğimde bebişin kalbi gayet iyi atıyordu 🙂)

işte doktor gidince yapar heralde hormon tahlili...özel doktora gidicem canım ilgilenmezse başka doktora giderim[/QUOTE]

O zaman bebek için deme canımcım, hormon tahlili yaptırıcam de.

kafa cidden çok kafasın ya çatladım burda gülmekten hahaha

hahaha hahaha valla bende kendime gülüyorum artık şuan kafyı yemek üzereyim heralde hahaha

geçen günde eşime diyorumki kocacım yoksa sen malzemedenmi çalıyorsun bak artık biz evlendik herşeyimiz ortak malzemeden çalmak yok bak diyorum hahaha bastı kahkahayı şuan en bunanımlı anımızda nasıl böyle oluyorsun diyo hahaha

Geri