sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.581 superisi1688' Alıntı: sahil bu şarkıları dinlemek beni çok mutlu ediyo kız eski şarkılar ya Genişletmek için tıkla ... heya bazen kaptırıp eşlik ediyorum kendimi
superisi1688' Alıntı: sahil bu şarkıları dinlemek beni çok mutlu ediyo kız eski şarkılar ya Genişletmek için tıkla ... heya bazen kaptırıp eşlik ediyorum kendimi
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.582 ikranurr' Alıntı: ben yokum 🙁( Genişletmek için tıkla ... ikra misafirin eşi gelirse al gel buraya takılalım fırında felan bişey unutma
ikranurr' Alıntı: ben yokum 🙁( Genişletmek için tıkla ... ikra misafirin eşi gelirse al gel buraya takılalım fırında felan bişey unutma
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.583 Melodi seni tebrik için arıcaktım son anda bilgi aldım şarjın bitmiş 🙂)
M mormenekşem Forum Okuru 2 Mart 2012 #19.584 sahile uzan' Alıntı: Melodi seni tebrik için arıcaktım son anda bilgi aldım şarjın bitmiş 🙂) Genişletmek için tıkla ... melodi fıkra topiğinden mi yaa ne olmuş neden tebrike diyoruz hamiş mi yoksa
sahile uzan' Alıntı: Melodi seni tebrik için arıcaktım son anda bilgi aldım şarjın bitmiş 🙂) Genişletmek için tıkla ... melodi fıkra topiğinden mi yaa ne olmuş neden tebrike diyoruz hamiş mi yoksa
Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.585 oğlum oldu menekşem🙂 gaz sancısı vardı ama atlattık çok şükür
cimcime eses Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.586 sahile uzan' Alıntı: ikra misafirin eşi gelirse al gel buraya takılalım fırında felan bişey unutma Genişletmek için tıkla ... İyi olur valla 🙂)
sahile uzan' Alıntı: ikra misafirin eşi gelirse al gel buraya takılalım fırında felan bişey unutma Genişletmek için tıkla ... İyi olur valla 🙂)
sahile uzan Daimi Üye Üye 2 Mart 2012 #19.587 Güzelce sıvazlasaygın sırtına sırtına anca çıkıyor melodi bebeklerde hep oluyor malesef
Melodie Yeni Üye Üye 2 Mart 2012 #19.588 öyle yaptım sahil, sıvazladım sıvazladım arada totosuna totosuna vurdum bişeyciği kalmadı
C cikletimnerde Forum Okuru 2 Mart 2012 #19.590 Melodie' Alıntı: öyle yaptım sahil, sıvazladım sıvazladım arada totosuna totosuna vurdum bişeyciği kalmadı Genişletmek için tıkla ... eminim sana çok yakısmıstır canım.. kızlarr quenni çok merak ediyom yaa..bugun aranmaz sahilim teli eşindedir..
Melodie' Alıntı: öyle yaptım sahil, sıvazladım sıvazladım arada totosuna totosuna vurdum bişeyciği kalmadı Genişletmek için tıkla ... eminim sana çok yakısmıstır canım.. kızlarr quenni çok merak ediyom yaa..bugun aranmaz sahilim teli eşindedir..