Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

tescancımm sahil bence hatları karıstırdı alınma kuzum hemen :kiamam:

dünkü misafirlerime
silikon muffin kalıplarında tatlı yaptım, bayıldılar
tart hamurunu muffinlere koydum sonra önce birer dilim muz üzerine labneli muhallebi sonra da hindistan cevizi ile süsledim
aslında cheesecake yapacaktım ama malzeme ve istek eksikliği olunca kolaya kaçtım

Slm kızlaar, herkese iyi haftasonları.
Bugün kar nedeniyle kurs tatil edildi, dün öğlen başladı, geceye kadar tipi şeklinde devam etti, tam kavşakta 2 sarhoş anahtarı kırmış, eşimde biraz onlarla uğraştı, arabalarının aküleri bitmiş sabah camdan baktığımda hala oradalardı.
Cumartesi pazar elk. gitti sürekli, katil edecekti tedaş beni, bu bahaneyle kitap okudum hep, dün akşamda gelince hemen salonu köşe bucak temizledim, halıları balkona attık üzerine kar yağdı biraz kar tozlarını aldı, süpürüncede renkleri açıldı çok iyi oldu.

Hani demiştimya fırtına öncesi sessizlik diye, evet misafirlerim akın akın gelmeye başlıyor. Çarşamba ve perşembe misafirim var. Hemde en az 10 kişiler.

dünkü misafirlerime
tart hamurunu muffinlere koydum sonra önce birer dilim muz üzerine labneli muhallebi sonra da hindistan cevizi ile süsledim
aslında cheesecake yapacaktım ama malzeme ve istek eksikliği olunca kolaya kaçtım
eline sağlık canım benimde muffin kalıplarında cheesecake yapma düşüncem vardı ama hala hayata geçiremedim🙂

dünkü misafirlerime

Bende slikon kalıpta kek yapıyordu harika oluyordu.
Ama kalıbı makineye attım ve şimdi deterjan kokuyo, hata ettim sanırım 🙁(

Slm kızlaar, herkese iyi haftasonları.
Bugün kar nedeniyle kurs tatil edildi, dün öğlen başladı, geceye kadar tipi şeklinde devam etti, tam kavşakta 2 sarhoş anahtarı kırmış, eşimde biraz onlarla uğraştı, arabalarının aküleri bitmiş sabah camdan baktığımda hala oradalardı.
Cumartesi pazar elk. gitti sürekli, katil edecekti tedaş beni, bu bahaneyle kitap okudum hep, dün akşamda gelince hemen salonu köşe bucak temizledim, halıları balkona attık üzerine kar yağdı biraz kar tozlarını aldı, süpürüncede renkleri açıldı çok iyi oldu.

Hani demiştimya fırtına öncesi sessizlik diye, evet misafirlerim akın akın gelmeye başlıyor. Çarşamba ve perşembe misafirim var. Hemde en az 10 kişiler.

en gurbette olanımız sensin ama en çok misafiri olanda sensiin🙂

hoşgeldin ikracımmmm maşallah misafirin hiç bitmiyor canım dikkat et kendine 🙂

kızlar açıktan okuyan varmı aranızda hiç..ay ben bi başladım bu son senem inşallah biter yoksa ben bitecem yani

en gurbette olanımız sensin ama en çok misafiri olanda sensiin🙂

Zaten kendi memleketimde olsaydım sanırım bu kadar misafirim olmazdı 🙂)

Cuma akşamı gelen çocuk deli etti beni, yatak odasının kapısını kapamıştım, açıp orayı karıştırmış sonra kitaplığı karıştırmış, oturma odasında da yastıkların fermuarını açıp içini çıkarmaya çalıştı, süzgeçteki çayı halıya döktü, ağlayarak nar istedi, onuda koltuğa döktü,yani sabrımı zorladım, annesi kırılmasın diye bişeyde diyemedim, ama yakınım olsaydı çakmıştım ağzına kesin. Kınamıyorum yaa, benim bebeğim böyle olmaz inşaAllah 🙁(

Geri