Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Slm kızlar nasılsınız.
Dün gece sabaha kadar diş ağrısı çektim, dayanamadım yine ağrı kesici aldım, 2 günde bir ağrı kesici alır oldum yaa 🙁(
Dişçiye gitmeye karar verdik, eşim bugün konuşacak, bugün vücudum çok ağır geliyor bana, üstelik mide bulantısı var, ay daraldım yaa 🙁(
Eşim akşam 'artık beni kahvaltısız gönderme, mide bulantında geçti' dedi ama bu sabah yine kalkamadım malesef.
Dün akşam eski binadaki arkadaşlarla görüştük, benim eski zamanlarım aklıma geldi, çok zorlanıyorlar, hamilelik çok etkilemiş. Ama eşleri çok iyi yardımcı oluyor yaa, biz otururken arkadaşın eşi kalkıp mutfağı toparladı. Tabi gelip evde eşime söyledim, meğer kızmış. Bir daha gelip bana onu översen seni göndermem dedi 🙂) Oysaki sadece işlerde yardımcı olması için örnek olsun diye söylüyorum...
geçmiş olsun canım aslında hiç ilaç kullanmasan daha iyi ama dayanamayınca yapacak birşey yok

geçmiş olsun ikracım..dktorlar diyor hamiş kalmadan önce diş muayenesinden geçin diye..

Ikra geçmiş olsun benm babamda hiç sevmez öyle şeyleri annem der işte halı yıkıyor mesela cam siliyor örnerk babam hemen söylenmeye başlar sanırım bütün erkekelr aynı

ikracım, ağrı kesici kullanmasan daha iyi olmaz mı canım
dokunur diye endişe ediyoruz yanlış anlama lütfen gerekirse ağrıyan dişini çektir canım

tesicim salata yapıyorum göbeğinden🙂

geçmiş olsun canım aslında hiç ilaç kullanmasan daha iyi ama dayanamayınca yapacak birşey yok

geçmiş olsun ikracım..dktorlar diyor hamiş kalmadan önce diş muayenesinden geçin diye..

Saolun kızlar hamilelikten önce ağrılarım yoktu, sonrasında başladı malesef, implant yaptıralım diyorduk ama borçlarımız bitmeden mümkün olmayacaktı, nasipse seneye yaptırıcam.

Ikra geçmiş olsun benm babamda hiç sevmez öyle şeyleri annem der işte halı yıkıyor mesela cam siliyor örnerk babam hemen söylenmeye başlar sanırım bütün erkekelr aynı

🙂) Doğrusu kızacağını tahmin etmemiştim, yatana kadarda sesini çıkarmadı zaten, onu kaldır bunu kaldır dedim, sadece kendi döküntülerini kaldırıp benimkileri bırakmış inat olsun diye 🙂)

sahilooo benimde uykum var kuzu öğle tatilinde kestirdim 1 saat kadar 🙂

bu akşam benimde çorbam,ıspanak yemeğim ve yanına yoğurtlu bi salatam olacak onu eşim yapacakmış :D:D

ikracım geçmiş olsun canım doktora gözükmeden hap kullanma olurmu canım

ikracım, ağrı kesici kullanmasan daha iyi olmaz mı canım
dokunur diye endişe ediyoruz yanlış anlama lütfen gerekirse ağrıyan dişini çektir canım

tesicim salata yapıyorum göbeğinden🙂

Mecbur kalmadıkça içmiyorum canım, sanırım yarın çektiricez olmuyor böyle çünkü. Allah'tan en hafif ilaç iyi geliyor, minoset kullanıyorum.

sahilooo benimde uykum var kuzu öğle tatilinde kestirdim 1 saat kadar 🙂

bu akşam benimde çorbam,ıspanak yemeğim ve yanına yoğurtlu bi salatam olacak onu eşim yapacakmış :D:D

ikracım geçmiş olsun canım doktora gözükmeden hap kullanma olurmu canım

Saol canımcım, gebeliğin ilk günlerinde çok hasta olmştum, minoset kullanabilirsin demişti doktor, onun için kullanıyorum, yoksa kullanmam. Anne olmak zor derlerdide inanmazdım 🙂)

Geri