C cikletimnerde Forum Okuru 7 Mart 2012 #20.011 _smasher_' Alıntı: Kızlar ben kaçıyorum şimdilik öğleden sonra arasında gelicem mutlaka yine 🙂 Öpüyorum hepinizi... Kolay gelsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... ara ara ugra cnm işim vardı yazamadım kuzumm sanada ya..
_smasher_' Alıntı: Kızlar ben kaçıyorum şimdilik öğleden sonra arasında gelicem mutlaka yine 🙂 Öpüyorum hepinizi... Kolay gelsin 🙂 Genişletmek için tıkla ... ara ara ugra cnm işim vardı yazamadım kuzumm sanada ya..
Kafa Hamiş Melek 7 Mart 2012 #20.012 kızlar öğle tatili geldi bende size öğle yemeği için bi şarkı söylemek istiyorum müsadenizle öhüm öühm Dokunmayin tuz basmayin yarasina Sevmeyeni hadi birakin dogasina Hayat sana güzel ama asil soru Gönül razi mi yarim ekmek arasina
kızlar öğle tatili geldi bende size öğle yemeği için bi şarkı söylemek istiyorum müsadenizle öhüm öühm Dokunmayin tuz basmayin yarasina Sevmeyeni hadi birakin dogasina Hayat sana güzel ama asil soru Gönül razi mi yarim ekmek arasina
C cikletimnerde Forum Okuru 7 Mart 2012 #20.013 Kafa' Alıntı: melodicim like etmek ne demek 😕 Genişletmek için tıkla ... begenmek kuzuşş..sanırımm sana alınmışş melodi..
Kafa' Alıntı: melodicim like etmek ne demek 😕 Genişletmek için tıkla ... begenmek kuzuşş..sanırımm sana alınmışş melodi..
Kafa Hamiş Melek 7 Mart 2012 #20.014 cikletimnerde' Alıntı: begenmek kuzuşş..sanırımm sana alınmışş melodi.. Genişletmek için tıkla ... melodicimde cevap verdi sağolun bende o zaman sizi hepinizi like ediyorum melodi bana neden alınmış ama ben onu anlamadım 😕
cikletimnerde' Alıntı: begenmek kuzuşş..sanırımm sana alınmışş melodi.. Genişletmek için tıkla ... melodicimde cevap verdi sağolun bende o zaman sizi hepinizi like ediyorum melodi bana neden alınmış ama ben onu anlamadım 😕
Kafa Hamiş Melek 7 Mart 2012 #20.016 nickimi kim yedi' Alıntı: kafaa hatlar iyice karıştı aç mısın kuzuuu Genişletmek için tıkla ... evet açım açım çok açım ben yemeğe çıkıyorum kızlar gelince size mikemmel sesimle ezgiler söylemeye devam edeceğim
nickimi kim yedi' Alıntı: kafaa hatlar iyice karıştı aç mısın kuzuuu Genişletmek için tıkla ... evet açım açım çok açım ben yemeğe çıkıyorum kızlar gelince size mikemmel sesimle ezgiler söylemeye devam edeceğim
Melodie Yeni Üye Üye 7 Mart 2012 #20.018 cikletimnerde' Alıntı: begenmek kuzuşş..sanırımm sana alınmışş melodi.. Genişletmek için tıkla ... alındıysa kusura bakmasın adaş, kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum tweety'im canım benim, fazla yüz verme canım
cikletimnerde' Alıntı: begenmek kuzuşş..sanırımm sana alınmışş melodi.. Genişletmek için tıkla ... alındıysa kusura bakmasın adaş, kötü bişey söylediğimi düşünmüyorum tweety'im canım benim, fazla yüz verme canım
C cikletimnerde Forum Okuru 7 Mart 2012 #20.019 kızlarr dün akşam mantar sote yaptım etli..pilav yaptım yanına.. bugun ne yapsam ortaya şöyle makrna yapim yoğurtlu sarımsaklı..
kızlarr dün akşam mantar sote yaptım etli..pilav yaptım yanına.. bugun ne yapsam ortaya şöyle makrna yapim yoğurtlu sarımsaklı..
C cikletimnerde Forum Okuru 7 Mart 2012 #20.020 kızlar yavaş yavaş gerçek isimleirnizi unutuyorum haha