Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

hmm anladım canımmm ay senin işind zormuş canım ya..ama dediğin gibi değişik yapmazsanda hep yanı şeyi yer adamda bıkar haklı olarak..Allah kolaylık versin kuzum

bende koyoyurm kafa ama bu ara koyma diyor öğlen çorba içiyormuş sporu 15 son 90 olması gerekiyor azimle ilerliyor baklaım bu yzden yemeğide kesti

hahaha kafa ne alemsin valla ıspanak kızçeden geliyor balık türü annemden orda yiyorum bizimde pişmiyor balık evde mutfağın kapısı yok 🙁 her yemek kokusu siner aspiratör olmasaymış zor muş hakikaten

bende koyoyurm kafa ama bu ara koyma diyor öğlen çorba içiyormuş sporu 15 son 90 olması gerekiyor azimle ilerliyor baklaım bu yzden yemeğide kesti

hadi bakalım inşallah hedefine ulaşır eniştemiz 🙂

ben koymuyorum yanına hiç te koymadım yemekhaneleri varya orada yio benimki.. hiç aklımada böyle bişe gelmemişti 😕

çiklet lahusa şerbeti süt yapıyormuş bak bunu quene ve diğer hamişler zaten görür de

Malzemeler:

• 200 gr lohusa şekeri
• 2,5 su bardağı toz şeker
• 14-15 adet karanfil
• 4 adet uzun çubuk tarçın
• 2 lt su

Yapılışı:
1. Bütün malzemeleri derin bir tencereye koyarak 30-35 dk kadar kaynatın. Tülbentle ya da ince tel süzgeçle süzün.
2. Ardından servis yapacağınız şişelere doldurun ve sıcak veya soğuk olarak servis yapın.
Afiyet Olsun.
Not: Sıcak servis yaparken fincanın üzerine dövülmüş ceviz veya kavrulmuş çam fıstığı kullanabilirsiniz.

hahaha kafa ne alemsin valla ıspanak kızçeden geliyor balık türü annemden orda yiyorum bizimde pişmiyor balık evde mutfağın kapısı yok 🙁 her yemek kokusu siner aspiratör olmasaymış zor muş hakikaten

ama ne yapayım doğruları söylüyorum kalbimden geçeni yani :D:D

aynen canım bende mutfağın kapısı yok direk koridora açılıyo,birde benim aspiratör eskilerde pek işlevini yerine getirdiğide söylenemez hahaha

hadi bakalım inşallah hedefine ulaşır eniştemiz 🙂

ben koymuyorum yanına hiç te koymadım yemekhaneleri varya orada yio benimki.. hiç aklımada böyle bişe gelmemişti 😕

tıcketleri var fakat buulnduğu yerde gerçmiyor ve yemek olarak pideci var birde kuru fasulye yapıyor hergün hergün yenmiyor zaten kilolar ordan kaldı insan bıkıyor

eşime dedim..yemeklerle çok ugrasıyorum diye..2 günde bir ver idare etmeye çalışırım dedi ama ben kıyamıyorum ona..midesi hep bozuk oluyo sonra..
ama balığı kızarttırıp getiricek artık..ayıklama yıkama kızartma yok ohh mis gibi :D:D

tıcketleri var fakat buulnduğu yerde gerçmiyor ve yemek olarak pideci var birde kuru fasulye yapıyor hergün hergün yenmiyor zaten kilolar ordan kaldı insan bıkıyor

ay evet ya hergün aynı yemeği yemek insanı bıktırıyor gerçektende..ben öyleyim misal olarak..

ama eşim yemekhanede hergün değişik ay birde onun iş yemeği derdi olaydı tam tırlatırdım yemek konusunda heralde hahaha

Geri