Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

melodi geçen kzçe ne yemek yapmış şimdi aklıma geldi

bizim kızçde dün eltisi ile bize gelmiş oturmaya haber eder insan demi çat kapı kendisine gelinse sinir oluyor annemde bimdeki almıştım gelen giden olur hazır kurabiyelerden felan onlardan koymuş çayla birlikte

Akşam onuda aldı eşim, dün akşam çok komikti yaa, iki günlük misafir için 6 kilo elma, 6 kilo portakal almış, ne yapsın adam yetmeyecek diye korkuyor 🙂)
Yine yanakların çöktü diyor, galiba yine zayıfladım...

bizim kızçde dün eltisi ile bize gelmiş oturmaya haber eder insan demi çat kapı kendisine gelinse sinir oluyor annemde bimdeki almıştım gelen giden olur hazır kurabiyelerden felan onlardan koymuş çayla birlikte

Valla bu akşam gelecekler öğretmen yani yarım gün çalışıyorlar, 1-2 hemşire var sadece.
Ne zaman gitsem hazır tatlı ve kurabiye ikram ediyorlar, size maşaAllah diyorum kızlar, hem çalışıp hemde döktürüyorsunuz.
Biz kendimizi paralıyoruz içimiz rahat etmiyor az olunca, ama millet kendini yormuyor 🙂)

Valla bu akşam gelecekler öğretmen yani yarım gün çalışıyorlar, 1-2 hemşire var sadece.
Ne zaman gitsem hazır tatlı ve kurabiye ikram ediyorlar, size maşaAllah diyorum kızlar, hem çalışıp hemde döktürüyorsunuz.
Biz kendimizi paralıyoruz içimiz rahat etmiyor az olunca, ama millet kendini yormuyor 🙂)

kesinlikle ya en iyisini yapmak istiyor bir çok çeşit
ama çat kapı gelenlerede çerez mısır patlatma kurabiye

Ikra ya bu ne böyle? takatin kalmamıştır artık
orayı temizle burayı temizle
çay doldur bulaşıkları kaldır makinaya koy

yardım ediyorlardır ıNşallah

eşimin ameliyatından sonra gelenlere bile 1-2 çeşit yaptım hep ben hazırda koydum tabaklara dolu dolu tabak ikram ettim geçmiş olsuna bile gelenlere başka türlüsü içime sinmiyor

ekşili köfte ve ıspanak yapmış canım
sütlaç yapmış ben seviyorum diye ama Allah'ın gücüne gitmesin
sevmedim sütlaç'ı garip bir tadı vardı
birde iki kavanozda yoğurt mayalamış onu verdi

Geri