Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

yarın eşimin kuzeni ameliyat olacak
hemen eve cıkacağını söylediler dolayısı ile bir sürü geçmiş olsun'a gelenler olur diye düşünüyorum
akşam biraz poğaça ve kek mi yapıp götürsem yoksa hazır mı alsam diye düşünüyorum
ben ameliyat olduğumda 3 kilo baklava getirmişlerdi gelenlere ikram edelim diye

Ikra ya bu ne böyle? takatin kalmamıştır artık
orayı temizle burayı temizle
çay doldur bulaşıkları kaldır makinaya koy

yardım ediyorlardır ıNşallah

Dün akşam saat 12 olmadan yatmışım farkında bile değilim, normalde hiç o saatte uyumam, sabah kalkınca eşim söyledi şaşırdım.
Dünküler hiç yardımcı olmadı, bu akşam geleceklerle biraz daha samimiyetim var, ama beklentim yok doğrusu.
Haftasonuna bırakıyorum dinlenmeyi.

eşimin ameliyatından sonra gelenlere bile 1-2 çeşit yaptım hep ben hazırda koydum tabaklara dolu dolu tabak ikram ettim geçmiş olsuna bile gelenlere başka türlüsü içime sinmiyor

Aslında en iyisi canım, insan kendi evinde mecbur kalmadıkça kendi el emeğinden ikram etmeli diye düşünyorum.
Ani misafirler için hazır olabilir ama bilinen kişiler için evde yapılanlar daha iyi oluyor.

tesadüfcüm mu-rat aö'den gecen senelerde hep kitap soru filan almıştım bu yıl para vermiyim diye almadım canım🙂

esencim kamu yönteimi okuyorum ben son senem bu sene 🙂

ikracım sen kendini çok yoruyorsun ve bence sana gelen misafir hiç senin kıymetini bilmiyor canım kızdım bak şimdi :sinir:

melodicim bende dünkü menü var bu akşam çorba köfte patates kızartması pilav yanına salata 🙂

hemen eve cıkacağını söylediler dolayısı ile bir sürü geçmiş olsun'a gelenler olur diye düşünüyorum
akşam biraz poğaça ve kek mi yapıp götürsem yoksa hazır mı alsam diye düşünüyorum

Canım müsait olursan senin yapman daha iyi olur bence, onlar ne güzel düşünmüşler, yapıp götürmen onlarıda mutlu edecektir.

bizede hep meyve suyu geldi ama yiyecek o kadar makbule geçiyor ki canım gelen gidene ikram etmek için çok iyi oluyor bende birine hasta ziiyaretine gidersem kek yapmayı düşünüyorum

geçmiş olsuna gelenler çok durmaz ek gibi şeyler bayatlamayan şeyler olabilir melodi bence kaç tepsi yapacaksın ki bence ek alıp gitmek daha mantıklı çayda yapmazsa meyve suyu ile ikram eder

Geri