Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ya erzak filan fıstık bak benim kayınvalidemde sağolsun ayrı memleketlerdeyiz kolilere koyup koyup getirmiş erişteler tarhanalar turşular sağol anne diyorum Allah razı olsun oda seviniyor 🙂

ama kayınvalidem daha ban yiyecek harici çok az hediye almıştır hahaha

bana patik yapıyormuş geçen ağzından aldım 🙂 sağolsun ne diyim yine düşünüyor ya onada şükür 🙂

Kızçe ile annemi aynı kefeye koyamıyorum
aynı saygıyı gösteriyorum ama annem terazinin ağır basan tarafında her zaman ve öylede olur
bazı oluyor annem bağırır kızar telefonu suratıma kapar ertesi gün ben ararım yine hahha hihihi gülüşürüz alınmam kızmam ama kızçe aynı şeyi yapsa sanırım papaz oluruz kesin
bambaşka ya anne kim tutar yerini

ya erzak filan fıstık bak benim kayınvalidemde sağolsun ayrı memleketlerdeyiz kolilere koyup koyup getirmiş erişteler tarhanalar turşular sağol anne diyorum allah razı olsun oda seviniyor 🙂

ama kayınvalidem daha ban yiyecek harici çok az hediye almıştır hahaha

bana patik yapıyormuş geçen ağzından aldım 🙂 sağolsun ne diyim yine düşünüyor ya onada şükür 🙂

bir sürü patik vardır deseydin anne çok var patiğim sen yelek örü bana lazım olur hahaha

banada çorap verdi ten rengi sanırım yanlış aldı kendine zaten yaz boyu çorap alır dururuz hep kaçar o bana ben ona

Kızçe ile annemi aynı kefeye koyamıyorum
aynı saygıyı gösteriyorum ama annem terazinin ağır basan tarafında her zaman ve öylede olur
bazı oluyor annem bağırır kızar telefonu suratıma kapar ertesi gün ben ararım yine hahha hihihi gülüşürüz alınmam kızmam ama kızçe aynı şeyi yapsa sanırım papaz oluruz kesin
bambaşka ya anne kim tutar yerini

evet aynen öyle seninle aynı düşüncelerdeyim saygıda kusur etmem ama sevgimde eşimin annesi eşimi doğurmuş işte o kadar yani yoksa eşimden başka bi bağımız yok yani zaten her zaman derim annem 1 tane diye zaten ismini söylerim sonuna anne eklerim yani direk anne diyemem ben kızçe anne nasılsın 🙂 yani BENİM 1 TANE ANNEM VAR CANIM BENİMMMM

evet aynen öyle seninle aynı düşüncelerdeyim saygıda kusur etmem ama sevgimde eşimin annesi eşimi doğurmuş işte o kadar yani yoksa eşimden başka bi bağımız yok yani zaten her zaman derim annem 1 tane diye zaten ismini söylerim sonuna anne eklerim yani direk anne diyemem ben kızçe anne nasılsın 🙂 yani BENİM 1 TANE ANNEM VAR CANIM BENİMMMM

onlar gerçekten oğullarından ayrı görmüyorlar beni sağolsunlar mutlaka eşimle ben bir olamam ama hiç çaktırmıyorlar sağolsunlar bende sürekli annecim babacım derim sadece kendi ailemin yanında derken biraz buruluyorum onlar ne hissediyor acaba diye

bir sürü patik vardır deseydin anne çok var patiğim sen yelek örü bana lazım olur hahaha

banada çorap verdi ten rengi sanırım yanlış aldı kendine zaten yaz boyu çorap alır dururuz hep kaçar o bana ben ona

ay sorma kız ben zaten patik hayatta giymiyorum kalkmış bana patik yapıyormuş :D:D

yinede sağolsun canım..bence görümceme yapıyordu ayırım olmasın diye banada yaptı heralde ben öyle tahmin ediyorum 🙂

Geri