Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kafa geldiii nerden duyuyorki sesimizi hahaha kafacannnnnnnn ders çalışmaları, kazma kürekkk çalışmaları nasıl gidiyor hahaha hahaha

ikiside iyi gitmiyo canım bakalım sınava az kaldı sayılır inşallah en azından bi kaç dersten geçerim diye ümit ediyorum..

kazma kürek çalışmalarınıda bi süreliğine durdurdum moralim bozuldu vazgeçtik o işten bi süre

ikiside iyi gitmiyo canım bakalım sınava az kaldı sayılır inşallah en azından bi kaç dersten geçerim diye ümit ediyorum..

kazma kürek çalışmalarınıda bi süreliğine durdurdum moralim bozuldu vazgeçtik o işten bi süre

vizeleri yüksek tuttun mu geçersin canım yaparsın sen zekisin🙂)
kendi haline bıraksaydın madem tekrar korunmaya geçmeyin bence takibi bırakırdın sadece

kafacım sen geçersin sınavlarını canım, kendine güven yeterki
biz sana inanıp güveniyoruz bebiş

diğer olayına gelince akışına bırak canım, benden bir tavsiye sadece sınavların bitince bir doktora görün yumurta sayımı yapsın

vizeleri yüksek tuttun mu geçersin canım yaparsın sen zekisin🙂)
kendi haline bıraksaydın madem tekrar korunmaya geçmeyin bence takibi bırakırdın sadece

kafacım sen geçersin sınavlarını canım, kendine güven yeterki
biz sana inanıp güveniyoruz bebiş

diğer olayına gelince akışına bırak canım, benden bir tavsiye sadece sınavların bitince bir doktora görün yumurta sayımı yapsın

sağolun kızlar çok teşekkür ediyorum güveninize 🙂

diğer olaya gelince bu ayda regl oldum ve moralim çok bozuldu..bu olayı takıntı haline getirdiğim için psikolojik olarak olmadıgını düşünüyorum ve artıkın bu işin peşini bırakıyorum..

eşim önümüzdeki hafta istanbula eğitime gidiyo 1 haftalığına ordan geldikten sonra ilk müsait günümüzde bi doktora gidicez en azından hormon tahlili filan yaptırırım diye düşünüyorum..

herşeyin hayırlısı artık hakkımızda

Evet zaten neti açarsan da psikolojik etkenler başta olmak üzere diyr bşlıyor kelimeye olur inşallah iyi bir düğünce siz yine devam edin ama onu en azından kafandan bir müddet rafa kaldırmış gibi düşün yani

ayhhh bugün bize misafir gelmek istiyormuşşşşşşşşşşşşş😕
eşimin kuzeni gelmişmiş perşembe dönecekmiş ille evimizi görmek istiyormuş😕
ok dedim eşime de şimdi eve gidince mecbur hızlı hızlı bişeyler hazırlamam lazım

Geri