Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlarr buakşam ben pc aldım galibaaa.
kimseler var mııı???
kızce bende onlar ara odadalar bende yatak odasında oturuyorum birazdan gidicem çay içmeye size naklen yayın yapıyım 🙂
yemek yaptım yapmıcaktım ama sahili dinledim
menümde mercimek çorbası, mantarlı tavuklu sote,pilav,havuç tarator salata vardı ve sadece mercimek çorbaı içti.
kapıdan girdi hoşgeldin dedim öpücek gibi hamle yaptı bende arkamı döndüm mutfağa geçtim hemen.yemekte zaten epey soğuk rüzgarlar esti.eşimde gelmiş esenciğim böle yapma demez mii ahhhhh yaw sustuğuma he demioda birde güzel güzel konuşmamı bekliolar konuşulcak ne var kiii.
neyse çok sakinim ama bu kadar sakin olucağım aklıma gelmezdi insanlar her şeye katlanabiliyorlar demekki bunu anladım
sahilciğim sen utanır demiştin ya. doğru çıktı balım.yemek yerken bi ara omuzlarının düştüğünü gördüm.başı yere eğildi.
iyii seni dinledim.istediğim buydu.başardım.
kızlar eşimin durumuna gelince yarın bu yazıyı okuduğunuzda sizden bol dua istiyorum.
sabah 8 de orda olucaz ama sanırım ameliyat yine 9 10 bulur.
bugün birsürü evrak imzalattılar bana ve eşime
oluşak herhangi bir olumsuz durumda şikayetçi olmıcağıma karşı.paşa paşa imzalamak düşüyor ne yapalım.
bir sürü risk saydılar çok moralim bozuldu. saçlarını sıfır yaptırdılar.
kafasından alınıcak olan kemik kulağında eriyen kemikçiklerin yerine takılcak.delik olan zar dikilicek. tahmini 3 4 saat sürücekmiş.
çok korkuyorum moral vermeye çalışıyorum gülmeye çalışıyorum yanında hep ama korkuyorum.dualarınızı bekliyorum. sizleri seviyorum.en kısa zamanda güzel haberlerle aranıza gelmek istiyorum.öpüldünüz kızlarrr

ay etlerim diken diken oldu esen okurken

allah sağ salim baraşılı bir şekilde atlatmayı nasip etsin ya allah yardımcınız olsun

aferim iyi yaptın kocanıda artık hoş gör annesi nede olsa

günaydın kızlar hayırlı cumalar allah herkesin yardımcısı olsun
bütün dikeleriniz aklınızdan gönlünüzden geçen herşey bizim ve sevdiklerimizin kabul olsun

günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun Inşallah
Rabbim hastalara şifa, dertilere derman, vicdansızlara vicdan versin Inşallah

Esencim, dualarımız sizinle
Allah ameliyatı yapan doktorlara sakinlik ve soğukkanlılık versin
zihinlerini açık etsin INşallah

günaydın kızlar hayırlı cumalar..
Rabbİm Eşine kolaylık şifa versin esencim..çok geçmiş olsun..
annesi içinde doğru olanı yaptın..sen sakinliğini koru..utansın kendinden yaşından..
kızlar siz nasılsınız..öpüyorum hepinize..hepimize bol kazanç huzur sağlık afiyet versin Rabbim..

günaydın kızlar, hayırlı cumalar olsun Inşallah
Rabbim hastalara şifa, dertilere derman, vicdansızlara vicdan versin Inşallah

Esencim, dualarımız sizinle
Allah ameliyatı yapan doktorlara sakinlik ve soğukkanlılık versin
zihinlerini açık etsin INşallah
aminn adaş..ağzına sağlık..

Geri