Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huzurum evet sigarayı bırakalı 2,5 ay olcak neredeyse..maşşallah diyim nazar etmiyim kendime..eşim camda içtiği zaman hiç aklıma bile gelmiyo artık :D:D
ikracımmm eşinin iyi kötüyü ayırt etmesi ve senin yanında olması kadar güzel bişi yok..ya olmasaydı Allah korusunn..ne güzel bi huzurdur kafa kafaya verip kendiniz için ağlayabilmeniz..eşinle Allah yuvanızı huzurunuzu hiç bozmasın canım arkadasım..Mutluluk gözyaşları dökelim bundan sonra hepimiz..bak bebiişinde geliyo..kocana bebeğin ve sen başka hiiiççç bişicik düşünme öptüm çok..
ali emir napıyodur acaba..cimcimem benim :bebeğim:

öpüyorum sizi canolar, makaleleri pazartesi yayınlayacağım
yırttım bugünlük

Allah'a emanet olsun çok güzel bir hafta sonu geçirin

Gittim geldim kimsecikler kalmamış...
Bi komşumun maşaAllahı var, herkese laf yetiştirebilecek kabiliyete sahip, yanımda oturuyordu başım ağırdı valla 🙂)
Binanın çoğu memur kesim ama hepsi ev sahibi olmuş, gidince satıp gitmeyi planlıyorlar.
Burada evler çok pahalı yaa, 1 yıl önce en az 100 binliraya ev sahibi olmuşlar, şimdide 150'den başlıyormuş fiyatlar, yuhh dedim...

Bu arada çiklet sigarayı bırakmana çok sevindim yaa, cigerlerin temizleniyor ne güzel...
Nikicim kolay gelsin, yaz gelsin yaa, sizler hem iş hem ev arasında yoğun bir yıl geçirdiniz, cidden hepiniz tatili hakettiniz bence

Bu arada çiklet sigarayı bırakmana çok sevindim yaa, cigerlerin temizleniyor ne güzel...
Nikicim kolay gelsin, yaz gelsin yaa, sizler hem iş hem ev arasında yoğun bir yıl geçirdiniz, cidden hepiniz tatili hakettiniz bence
evt cnm bıraktım..çok zorluyodu beni son zamanlar..şimdi daha iyiyim..
yanlız evlendikten sonra uykuya çok düşkün oldumm..eskidenn 2 lere kadr yatmazdım yinede dayanırdım..akşam 11 dedimi gözler gitmeye başlıyo..😕

Geri