Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

niki melodie sağolun kızlar.
akşamları zorlanıyoruz biraz çok ağrı yapıyor üstelik kan sızdırıyor korkuyorum.
ama buna da şükür Allahım dertsiz tasasız atlatmayı nasip etti.

nasıl geçti hafta sonunuz kızlar

ben iş çıkışı biraz çarşıya çıktım sonra annaneme geçtik annanem gitti bu arada pazar günü
pazar günüde kahvaltıya gittik kızlar zengin oslam hepinizi uçakla alırdım evlerinizden bir yer var harika oraya götürüp kahvaltı yapardık çok güzel ya bütün şehir ayaklarının altında ah ahhh
sonra kızçenin ç.makinası bozuldu makina aldık yengeme gittik aamliyat omluştu geçmiş olsuna eve geldik valla zaman nasıl geçti anlamadım

nasıl geçti hafta sonunuz kızlar

ben iş çıkışı biraz çarşıya çıktım sonra annaneme geçtik annanem gitti bu arada pazar günü
pazar günüde kahvaltıya gittik kızlar zengin oslam hepinizi uçakla alırdım evlerinizden bir yer var harika oraya götürüp kahvaltı yapardık çok güzel ya bütün şehir ayaklarının altında ah ahhh
sonra kızçenin ç.makinası bozuldu makina aldık yengeme gittik aamliyat omluştu geçmiş olsuna eve geldik valla zaman nasıl geçti anlamadım
gönlü zengin arkadasım gelmiş kahvaltı yapmıs kadar olduk sağoolasın..
bende c.tesi gündeydik oraya gittik çok eğlendik..oyunlar oynadık..
pazarda annemle beraber karşıya geçtik akrabaları dolaştık..çok güzel geçti..özlemişim akrabalarımı..düğünden beri görüşememiştik..

eşim diyor bu haftaki faaliyetler sana bir ay yeter hahaha

hep diyordum ev ev ev bunaldım şimdi de çok yoruluyorum ama her yer vızır vızır
evde kalan yoktur herkes dışarda bahar gibi bir hava vardı

sahil sizin oralar zaten müthiş yerler canım ya
getirmiş kadar oldun arkadaşım, söylemen yeter🙂

bizde havanın güzelliğinden faydalanıp gezdik tozduk
maçı izledik
akşamda arkadaşlarımıza gittik
güzeldi

Geri