Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

kızlar günaydın
esencim geçmiş olsun tekrar
çok takdir ediyorum seni
geçcek bitcek hepsi Allah başka sıkıntı vermesin inş
ikracım başınız sağolsun ablacım. gözlerim doldu okurken.

kızlar bende çok kötüyüm.
cumartesi temizlik yaptırdım. akşam 6.30 da diş randevum vardı dişim çekilecekti. öğlen yediğimle gittim heyecandan bişi yiyemedim. 30 dk sürecek operasyon 1.5 saat sürdü. 20lik dişimi aldılar. ağlamaktan helak oldum çok acı çektim
yengemle eşim bekliyordu beni.
çok fenaymış. doktor böyle zor bi vaka beklemiyordum dedi. sonra bugün oldu ağrım devam ediyor hala
2 gün işe gitmicem. çok sızlıyo. yanağım şişti.
böyle acı olacağını bilseydim aldırmazdım hiç

eşimde grip döndü urfadan o bi köşede ben bi köşede yattık tüm haftasonu.
yaşlılığımız böyle olur heralde diyorum eşime. bi çocuk doğursak bize bakardı diyorum güldürüyorum..

böyle bendende.
🙁

eseni okuyunca şükrettim tabi halime ama.
şükredin kızlar. ben 2 gündür sadece sıvı yiyorum onu bile zor yutuyorum. nelere sahibiz ama ne kadar az şükrediyoruz.
huzurcum geçmiş olsun canım bende bir dişimi aldırmıştım ama senin gibi bir durumum olmadı sadece o gece iğnenin etkisi geçince ağrı yapmaya başladı apranax içtim geçirdi hemen sabahada birşeyim kalmamıştı. Doğru söylüyorsun canım şükretmek lazım

huzurcuğum sağol canımcım.
sanada çok geçmiş olsun
ben dün bol bol misafir ağırladım.eşimin iş yerinden ark.ları geliyor.daha geliceklerde var.
o kadar yorulmuşum ki devamlı uyumak istiyorum.
misafirler gidio ben yine yatağa koşuyorum.dün akşamda survivore baktık biraz.ünlülerden bazılarını tanımadım ben ya.

selam kızlar güzel bir hafta diliyorum hepimize hızlıcak geçip bitsin bu hafta esenciğimmmm çok çok geçmiş olsun tekrar kuzum aman şükürler olsun ki sorunsuz geçti bitti kızçede çok ayıp etmiş allah büyük kuzum sen yapacağını yapmışsın rabbim görsün ikracığım başın sağ olsun canım benim mekanı cennet olsun inş. bazen 7 kat el insanın akrabalarından daha candan oluyor işte huzurum sanada çok geçmiş olsun rabbim sana ve eşine acil şifalar nasip eylesin inş. dermansız dert vermesin ne diyelim

Meleklerm günaydın gününüz aydın ve hayırlara vesile olsun inşallah.bugün memur arkd.gelmedi hernedense ama bn işlerimin bir kısımın bıtırdım ve hemen geldım yogun bır hafta sonu gecırdım malum annemler geldı ev kalabalıktı bol bol işlendım havada cokgusel burda kızlar...tm bahar havası var şimdiden güneş içimizi ısıttı🙂🙂sizler neler yaptınız

Meleklerim Merhaba;

Esencim eşine Allah şifa versin en kısa zaman içerisinde toparlansın ve ayaga kalksın...

İkracım başınız saolsun 🙁

Huzurumm çok çok geçmiş olsun umarım eşinde sende en kısa zaman içerisinde ayaga kalkarsınız...

Kelebegim açamadım tlfonunu hiç müsait degildim canım,hafta sonuda evdesin diye rahatsız etmek istemedim...Annenler geldiler mi sormak için aramıştım ...

Meleklerim Merhaba;

Esencim eşine Allah şifa versin en kısa zaman içerisinde toparlansın ve ayaga kalksın...

İkracım başınız saolsun 🙁

Huzurumm çok çok geçmiş olsun umarım eşinde sende en kısa zaman içerisinde ayaga kalkarsınız...

Kelebegim açamadım tlfonunu hiç müsait degildim canım,hafta sonuda evdesin diye rahatsız etmek istemedim...Annenler geldiler mi sormak için aramıştım ...

cnm bnm olsun amabnm aramanı gormedım ki sen bnı aradıgında uzun zmaan once bn mevlutteydım acamadım sonrada unuttum aramayı acaba dedm oda ben acmadım dıemı acmadı bnde sesını duyım demıstım ıyımısın dıye🙂annemler geldı şükür şimdi sırada ablamn bugun yarın beklenen dogumu var

Geri