Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

huzurum isterim tatlım tarifi hangisi kolayıma gelirse onu yaparım

ikram yarın geliyorlar canım bugün geç çıkacağım işten akşam hazırlık yaparım yarında erken çıkıp eksik kalanları tamamlarım

cumartesi menümü yazayım kızlar nasıl?

zeytinyağlı yaprak sarması (annem yapacak)
kıymalı elde açma börek
havuçlu yoğurtlu patates
çilekli pudingli kurabiye
esenin çiko topları
havuçlu üzümlü kek
etimek tatlısı

Süper canımcım, beni bile Iğdır'da İstanbul'a getirir bu menü 🙂)

canım erzurumda merkezde yapıcam doktorum orada aynı doktor olsun istedik annemler gelicek yanımıza

Ne güzel yaa, Erzurum sağlık konusunda çok gelişmiş, geçen akşam burada bir çocuk hasta olmuş, gece doktor bulamadılar.

Ikra her yer öyle eylemelr felan ne biçim ya bir kere içlerinde bulsdum kendimi bir tane dükkana girmiştim ayy korkunç

anladım canım güzel.
hangi aya denk geliyor.

ikracım seninki ağustostu dimi.

Evet canımcım 10 ağustosta bekleyin dedi....

benim abla kızçe vanda ya orada evin balkonundan arka taraftaki komşunun bahçesine yemek ekmek artığı falan atıyorlarmış tavuklar yer diye.
bi gün zil çalmış, başka komşular. onlara attınız onların tavukları büyüdü bize de yemek artığı verin demişler.
bizimkilerde korkmuş bida atmıyorlarmış.

Süper canımcım, beni bile Iğdır'da İstanbul'a getirir bu menü 🙂)
Evet canımcım 10 ağustosta bekleyin dedi....

gelirsen sana da yaparım inş canım 🙂
sağlıkla gelsin inşallah.

melodiecim ben yapmıştım bu tarifle çok güzeldi.

etimek tatlısı

şerbet için

2 su bard şeker
2,5 su bardağı su

bu yaptığın şerbetle etimekleri dizip ıslatıyorsun.
sonra üzerine muhallebi ve fındık seriyosun.

muhallebisi için

1 litre süt
2,5 fincan un
1 yumurta
1 paket vanilya
8 yemek kaşığı şeker

ikra canım dikkat et balım, senin evde olup kapıyı özellikle açmadığını anlarlarsa kötü bişey yapmalarından endişe ediyorum
Allaha emanetsiniz oralarda... Cahil insanlara laf da anlatılmaz ki
devlete verdikleri zarar milyarları aştı

Burası azeri mahallesi canım, azerilerden çekinirler.
Gerçi azerilerde mükemmel insanlar değiller ama en azından çevreye zarar vermiyorlar.
Eşimde azeri köyünde o nedenle içim rahat

huzurum isterim tatlım tarifi hangisi kolayıma gelirse onu yaparım

ikram yarın geliyorlar canım bugün geç çıkacağım işten akşam hazırlık yaparım yarında erken çıkıp eksik kalanları tamamlarım

Hiç boş vaktiniz yok, sizi gördükçe kendime kızıyorum bazen, topu devirip yatıyorum diye :argue:

teşekkür ederim huzurum etimeklerim vardı evde deneyebilirim bunu

ikra şimdi yatmayacaksın da ne zaman yatacaksın be canım boşver hiç kızma kendine

ikracım gece 3,5 a kadar naptın da uyumadın. bebişi düzenli saatlerde uyut canım. gece 11 12 de hücreler yenileniyor o saatlerde uykuda ol, çocuğun nevri dönmesin 🙂

teşekkür ederim huzurum etimeklerim vardı evde deneyebilirim bunu

ikra şimdi yatmayacaksın da ne zaman yatacaksın be canım boşver hiç kızma kendine

Aslında bazen öyle düşünüyorum, şimdi karnımda kıpırdasada rahatım, nasipse seneye uyutmayacak kerata...

ikracım gece 3,5 a kadar naptın da uyumadın. bebişi düzenli saatlerde uyut canım. gece 11 12 de hücreler yenileniyor o saatlerde uykuda ol, çocuğun nevri dönmesin 🙂

Akşam malum misafirim vardı, biraz yoruldum mutfağı geç saate bıraktım, sonra sevgili eşim uykumu kaçırdın dye yatırmadı 🙂) Sonra mutfağı topladım ve yattım. Yalnız ben yatınca benim oğlan bi o yana bir bu yana geçiyo, seneye böyle olursa yandım...

Geri