C
cikletimnerde
Forum Okuru
yemeklik parçalatmıstım bütün tavugu nikican..parça tavuk derken baget filan mı yoksa sotelik mi
armi hoşgeldin canım..
yemeklik parçalatmıstım bütün tavugu nikican..parça tavuk derken baget filan mı yoksa sotelik mi
patates domates biber sarımsakla birlikte fırın poşetinde pişirebilirsin canımhoşbulduk canlar
evet canım en zor işi başardık sanırım böyle kalır değişmez gibi geliyor bana babamız böyle seslenmeye başladı bile bizimkide içerden çoşuyorrrr![]()
ekle canım eklede azıcık feyiz alalımm sahilooo kafaaa adaşş huzurcannn nerelerdesiniz yahu 🙁(kızlar size kızıma son ördüklerimi ekleyim
sağol kuzum mantarlı yapmaya karar verdim buda aklımda olsun..patates domates biber sarımsakla birlikte fırın poşetinde pişirebilirsin canım
hoşbulduk canlar
evet canım en zor işi başardık sanırım böyle kalır değişmez gibi geliyor bana babamız böyle seslenmeye başladı bile bizimkide içerden çoşuyorrrr![]()
hoşbulduk canlar
kızlar size kızıma son ördüklerimi ekleyim
sağol kuzum mantarlı yapmaya karar verdim buda aklımda olsun..