sahile uzan Daimi Üye Üye 21 Mart 2012 #21.642 Bugünde akşam oldu hava aydınken çıkmakta güzel oluyormuş
tesadüf Yeni Üye Üye 21 Mart 2012 #21.644 cikletimnerde' Alıntı: iyiyakşamlar kızlarr öptüm hepinizi... Genişletmek için tıkla ... sen nereye gidiyorsun kız daha karpuz kesicez seninle
cikletimnerde' Alıntı: iyiyakşamlar kızlarr öptüm hepinizi... Genişletmek için tıkla ... sen nereye gidiyorsun kız daha karpuz kesicez seninle
sahile uzan Daimi Üye Üye 22 Mart 2012 #21.645 kızlar peri babasını kaybetmiş vefat etmiş mesaj atmış çok üzüldüm ve inanamıyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 22 Mart 2012 #21.646 allah sabırlar versin konuştum şimdi valla sesimde titrek titrek ağlamaklıydı zaten dahada üzücem diye offfffffff
allah sabırlar versin konuştum şimdi valla sesimde titrek titrek ağlamaklıydı zaten dahada üzücem diye offfffffff
sahile uzan Daimi Üye Üye 22 Mart 2012 #21.648 amin nikican valla sanki öyle bir bağ dostluk olmuşki içim acıdı valla burada herkes için allah yaşatmasın ama aynı acıyı hepinizle birlikte yaşarım çok zor ya
amin nikican valla sanki öyle bir bağ dostluk olmuşki içim acıdı valla burada herkes için allah yaşatmasın ama aynı acıyı hepinizle birlikte yaşarım çok zor ya
C cikletimnerde Forum Okuru 22 Mart 2012 #21.649 sahill inanamadım..Rabbim mekanını cennet etsin çok üzüldüm..düğünüde vardı..Rabbim sabırlar versin.. çok üzüldüm çok..
sahill inanamadım..Rabbim mekanını cennet etsin çok üzüldüm..düğünüde vardı..Rabbim sabırlar versin.. çok üzüldüm çok..
nickimi kim yedi Hamiş Melek 22 Mart 2012 #21.650 sahile uzan' Alıntı: amin nikican valla sanki öyle bir bağ dostluk olmuşki içim acıdı valla burada herkes için allah yaşatmasın ama aynı acıyı hepinizle birlikte yaşarım çok zor ya Genişletmek için tıkla ... öyle tabi kuzu ya çok zor insan alışamıyor buda bir gerçek🙁
sahile uzan' Alıntı: amin nikican valla sanki öyle bir bağ dostluk olmuşki içim acıdı valla burada herkes için allah yaşatmasın ama aynı acıyı hepinizle birlikte yaşarım çok zor ya Genişletmek için tıkla ... öyle tabi kuzu ya çok zor insan alışamıyor buda bir gerçek🙁