Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

iyiymiş melodicim tanışma faslı. ben istemede tanışmıştım ailesiyle biliyormusunuz, yurtdışındaydı ya fırsat olmadı öncesinde.
nasıl öyle bi risk aldım hala düşünürüm. ya iyi birileri çıkmasalardı diye.
basiretim bağlandı herhalde o zamanlar.
🙂

eşim gelmiyormuş. işyerinden çağırmışlar oraya geçmiş 🙁

canım önceden tanışsaydın ve hoşuna gitmeyen bişey olsaydı eşinle evlenmekten vaz mı geçerdin?
Hayır:D:D
ailesi ile evlenmiyorum onunla evleniyorum diyip yoluna devam edecektin😀

canım önceden tanışsaydın ve hoşuna gitmeyen bişey olsaydı eşinle evlenmekten vaz mı geçerdin?
Hayır:D:D
ailesi ile evlenmiyorum onunla evleniyorum diyip yoluna devam edecektin😀

orası öylede ne bileyim isteme akşamı onlarla tanışınca bütün heyecanım gitti. nişanda falan hiç heyecanlı değildim. meğer ne sıkıntı etmişim içten içe.
eşim resimlerini gösteriyodu ailecek çekindikleri cepten. küçücük ekranda ne detaylı bakmaya çalışıyordum bi görsen. 🙂

orası öylede ne bileyim isteme akşamı onlarla tanışınca bütün heyecanım gitti. nişanda falan hiç heyecanlı değildim. meğer ne sıkıntı etmişim içten içe.
eşim resimlerini gösteriyodu ailecek çekindikleri cepten. küçücük ekranda ne detaylı bakmaya çalışıyordum bi görsen. 🙂

😀
insan neler yaşıyor ya
bir sürü soru işareti kafada
beni nasıl karşılayacaklar ne olucak ne bitecek
sonra bir bakıyorsun ki herşey olmuş bitmiş

ben sadece düğünü tekrar yaşamak isterdim diğer herşeyin iyi ki olup bittiğini düşünüyorum

melodi bende senin gibi düğünüme doyamadım kayınpederime diyorum bana gene düğün yapın diye o da bir söy söyledi geçenlerde bak netten buldum kopyaladım çok hoşuma gitt haklısınız babacım dedim sustum🙂

evinde mutluysan Eşinle
Ne İşin var düğün evinde
düğün senin evinde
gir oyna çık oyna..

...evinde mutsuzssan eşinle
ne işin var cenaze evinde
cenaze senin evinde
gir ağla çık ağla ....!

melodi bende senin gibi düğünüme doyamadım kayınpederime diyorum bana gene düğün yapın diye o da bir söy söyledi geçenlerde bak netten buldum kopyaladım çok hoşuma gitt haklısınız babacım dedim sustum🙂

evinde mutluysan Eşinle
Ne İşin var düğün evinde
düğün senin evinde
gir oyna çık oyna..

...evinde mutsuzssan eşinle
ne işin var cenaze evinde
cenaze senin evinde
gir ağla çık ağla ....!

güzel laf mış tesi🙂
bazen serviste giderken hayal kuruyorum şöyle güzeldi böyle güzeldi keşke yine olsa diye
ama yeniden yaşansa ilk'i kadar güzel olur mu? ASLAAAA

Ben hastanede tanıştım 🙂

ziyarete gidelim demişti bende gidelim dedim
ilki çiçek göndermiştim incelikten ölecem br gün 🙂

sonra gittim bütün aile ferdi orda

zaten bir annesin ive babasını görmemiştim

Geri