Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

mutlaka aynı evde yaşamak zor alışmak süreç ister

ben hatta bazen hiç akşam olsun isteemzdim

bende daha çok kızçelerle oraya buraya gitmeyi istemezdim gariplerdim niye birlikte gidiyoruz
niye yemek veriyor bana yapamıyormutyum ki acaba
sonra niye zırt pırt gel çay içiçeğiz diye çağırıyorlardı felan flan sonra anladım ki sahil sen çok düşünme takıl onlara hahaha

yoksa hiç alışık olmadğım şeyler sürekli el öpmeler felan desdim bayram deği lseyran değil bu el niye öpülür uzatırlardı felan

sonra eşimin kafasına göre mutfağa girmesine felan hatta bir kere pişmiş tavuğu bile attım çöpe

bir sürü şey

nicki ben ilk defa koydum
işyerinde geldi aklıma yamulmuşlardır diye yamulmamışlar:D:D

:D:D ahhh adaş ben de perdeyi açık bıraktı diye ağlamıştım:D:D
neden benim önem verdiğim şeylere dikkat etmiyor diye hahaha
bigün dolapları siliyorum bende adaş mutfak dolaplarını...hem siliyorum hem ağlıyorum hahahahahaha
ben yanlız evde oturmak içinmi evlendim..((eşimde hafta sonu çalışıyoya hanii.))temizlik yapmak içinmi evlendimm..işleri yap yap bitmiyo hafta sonu 2 günde olsa işlerim bitmiyo bu nee yaa.yetişmiyo hiç bişi.bırakcam işi gücü..arkadasımı arıyorum arkadasımmm hiç mutlu dğeilimmmmmmmmmm hahahahahahaha ..
şimdi düşünüyorumda sorumluluk başta çok ağır geçmiş..şimdi gülüyorum kendime ama o zaman kendime bile söyleyemediğim psikolojik bi travma geçirdim..ne deliyim yaa sabırsızım çok fazla :zonked:

bende ağlamıştım bir kere ramazanda sahura annem geliyordu gözümün önüne

geldikçe ağladım geldikçe ağladım

🙁(((
hazırlardı herşeyi kaldırırdı toplatmazdı şe gidicen ye yat derdi hep

Slm kızçeleer nasılsınız.
Bugün hava muhteşemdi, çıkmak iyi geldi.
Dün evimi iyice temizledim, salonun camlarını sildim, diğer odalar kaldı ama hava bozdu sanki o nedenle bekleticem.

Bugün ilginç bişey yaşadım.
Bebeğim pek hareketli değildi, bende konuştum yine ses yok.
Sustum, başladı harekete,yine konuştum yine durdu, sustum yine başladı, 5 dk falan böyle devam ettik.
Dinler seni derlerdi, gerçekten öyleymiş 🙂)

Geri