tesadüf Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #21.851 burdayım huzurcum fatmagülü izledim geldim bende akşama beşamel soslu ıspanak yapacağım salata da yaparım yeter yarına yemek kalmasın anneme gideceğiz
burdayım huzurcum fatmagülü izledim geldim bende akşama beşamel soslu ıspanak yapacağım salata da yaparım yeter yarına yemek kalmasın anneme gideceğiz
Melodie Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #21.852 ben dün ütü yaparken suskunları izledim hem üzüldüm hem sinirlendim hem moralim bozuldu ama sonuna kadar izledim müziği falan güzel seçiyorlar
ben dün ütü yaparken suskunları izledim hem üzüldüm hem sinirlendim hem moralim bozuldu ama sonuna kadar izledim müziği falan güzel seçiyorlar
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Mart 2012 #21.853 Suskunlur bana çok akıcı geldi ama eşim izletmiyor, dizi saplanıp kalıyorum zaten 10 danra tv kapatıyor 🙂 özetlerinden takip ediyorum allahtan bugün sevdiğmiiz yalannn dünyaa var
Suskunlur bana çok akıcı geldi ama eşim izletmiyor, dizi saplanıp kalıyorum zaten 10 danra tv kapatıyor 🙂 özetlerinden takip ediyorum allahtan bugün sevdiğmiiz yalannn dünyaa var
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Mart 2012 #21.854 Eşimin gökleği lacos zor açıyor ya buhar muhar fayda etmyor artık cinnet geçiriyorum ütü yaaprken bekletmiyorum ben çok fazla ütüyü hemen yapıyorum
Eşimin gökleği lacos zor açıyor ya buhar muhar fayda etmyor artık cinnet geçiriyorum ütü yaaprken bekletmiyorum ben çok fazla ütüyü hemen yapıyorum
sahile uzan Daimi Üye Üye 23 Mart 2012 #21.855 Kimler eksik elcin niers şıpı menekşe akasyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa quen işi oluyordur başka kimler
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #21.856 sahile uzan' Alıntı: Bizim teras çok güzel artık havalar güzel oldu kızçe ile k.peder akşamları ordalardır biraz daha ısınsın çiçek kaynıyor bende onlarla pineklerim yaz boyu Genişletmek için tıkla ... benimde balkonum geniş ama evlendiğim ay itibari ile hiç balkon keyfi yapamadık eşimle bu yaz acısını çıkartmayı düşünüyorum.
sahile uzan' Alıntı: Bizim teras çok güzel artık havalar güzel oldu kızçe ile k.peder akşamları ordalardır biraz daha ısınsın çiçek kaynıyor bende onlarla pineklerim yaz boyu Genişletmek için tıkla ... benimde balkonum geniş ama evlendiğim ay itibari ile hiç balkon keyfi yapamadık eşimle bu yaz acısını çıkartmayı düşünüyorum.
tesadüf Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #21.857 sahile uzan' Alıntı: Eşimin gökleği lacos zor açıyor ya buhar muhar fayda etmyor artık cinnet geçiriyorum ütü yaaprken bekletmiyorum ben çok fazla ütüyü hemen yapıyorum Genişletmek için tıkla ... eşiminn öyle inatçı pembe bir gömleği vardı cinnet geçirdiğim bir anda parçaladım yer bezi yaptım çok rahatladım🙂
sahile uzan' Alıntı: Eşimin gökleği lacos zor açıyor ya buhar muhar fayda etmyor artık cinnet geçiriyorum ütü yaaprken bekletmiyorum ben çok fazla ütüyü hemen yapıyorum Genişletmek için tıkla ... eşiminn öyle inatçı pembe bir gömleği vardı cinnet geçirdiğim bir anda parçaladım yer bezi yaptım çok rahatladım🙂
Melodie Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #21.858 sahile uzan' Alıntı: Kimler eksik elcin niers şıpı menekşe akasyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa quen işi oluyordur başka kimler Genişletmek için tıkla ... peri, aşkkelebeği
sahile uzan' Alıntı: Kimler eksik elcin niers şıpı menekşe akasyaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa quen işi oluyordur başka kimler Genişletmek için tıkla ... peri, aşkkelebeği
Melodie Yeni Üye Üye 23 Mart 2012 #21.859 tesaduf' Alıntı: eşiminn öyle inatçı pembe bir gömleği vardı cinnet geçirdiğim bir anda parçaladım yer bezi yaptım çok rahatladım🙂 Genişletmek için tıkla ... benimde sürekli savaştığım mavi gömleği vardı bi gün leke yapmıştı bunun lekesi çıkmıyor ben bunu bez yapıyorum dedim parçaladım
tesaduf' Alıntı: eşiminn öyle inatçı pembe bir gömleği vardı cinnet geçirdiğim bir anda parçaladım yer bezi yaptım çok rahatladım🙂 Genişletmek için tıkla ... benimde sürekli savaştığım mavi gömleği vardı bi gün leke yapmıştı bunun lekesi çıkmıyor ben bunu bez yapıyorum dedim parçaladım