nickimi kim yedi Hamiş Melek 27 Mart 2012 #22.042 günaydınn bebişlerrrrrrr hava birden soğudu kışlıkları çıkardık yine 🙂)
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Mart 2012 #22.043 nickimi kim yedi' Alıntı: günaydınn bebişlerrrrrrr hava birden soğudu kışlıkları çıkardık yine 🙂) Genişletmek için tıkla ... aynen kaşemi giydim valla dün üşüdüm çok
nickimi kim yedi' Alıntı: günaydınn bebişlerrrrrrr hava birden soğudu kışlıkları çıkardık yine 🙂) Genişletmek için tıkla ... aynen kaşemi giydim valla dün üşüdüm çok
tesadüf Yeni Üye Üye 27 Mart 2012 #22.044 günaydın kızlar hava soğudu ben kalın gyinmedim donacağım bugün
C cikletimnerde Forum Okuru 27 Mart 2012 #22.045 günaydın kızlarr nasılsınız..dün yoktum evdeydim..rahatsızdım biraz..
M mormenekşem Forum Okuru 27 Mart 2012 #22.046 günaydın kızlar nasılsınız hava gene soğuk tam ısındı diyoruz hoop gene soğuyo
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Mart 2012 #22.047 cikletimnerde' Alıntı: günaydın kızlarr nasılsınız..dün yoktum evdeydim..rahatsızdım biraz.. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun çiklet neyin vardı evet yoktun farkındayız gelmedi felan yazdık hatta
cikletimnerde' Alıntı: günaydın kızlarr nasılsınız..dün yoktum evdeydim..rahatsızdım biraz.. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun çiklet neyin vardı evet yoktun farkındayız gelmedi felan yazdık hatta
sahile uzan Daimi Üye Üye 27 Mart 2012 #22.048 ee boşuna dememişler mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır zaten iyi havalarda hafta sonu felan mayıs sıcaklığı ortalamasıymış
ee boşuna dememişler mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırır zaten iyi havalarda hafta sonu felan mayıs sıcaklığı ortalamasıymış
Melodie Yeni Üye Üye 27 Mart 2012 #22.049 günaydınlar meleklerim, güzel bir gün diliyorum hepinize, zaman su gibi akıp gitsin
Melodie Yeni Üye Üye 27 Mart 2012 #22.050 cikletimnerde' Alıntı: günaydın kızlarr nasılsınız..dün yoktum evdeydim..rahatsızdım biraz.. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun adaş, yokluğunu fark ettik daha iyisindir umarım
cikletimnerde' Alıntı: günaydın kızlarr nasılsınız..dün yoktum evdeydim..rahatsızdım biraz.. Genişletmek için tıkla ... geçmiş olsun adaş, yokluğunu fark ettik daha iyisindir umarım