Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

evlendik evleneli ne kadar çok şey öğrendik dimi ve öğrenmeyede devam ediyoruz maş. hepimiz marifetli hatunlarız Allah Hepimizi nazarlardan korusun inş. evlerimize geçim huzur sağlık sıhat eşlerimize ve bize iş rastlığı helal kazanç nasip eylesin inş. hayırlı zamanda hayırlı evladlar nasip eylesin.... Amin

hani kızçe bize misafir getirdi ya zorla hafta sonu
portakal ağacındaki fransız kekini yaptım
çok güzel oldu kızlar
denemenizi tavsiye derim
buzluğumda kurabiyelerim vardı cevizli portakallı
onları çıkarıp ısıttım🙂
eşimde pastaneden karışık tuzlular aldı
mini pizza, mini börek onları çıkardık

kızçe eşimi aramış, x (yani kaynım) cumartesi yaptığı pastayı çok sevmiş yine ondan yapsın demiş
eşimde ne zaman yapsın? kız çalışıyor demiş
bana diyo ki; annem ya kafayı yedi ya da ciddi psikolojik sorunları var
gelin rahat etmesin hastalığı var galiba kadında diyor hahaha

evlendik evleneli ne kadar çok şey öğrendik dimi ve öğrenmeyede devam ediyoruz maş. hepimiz marifetli hatunlarız Allah Hepimizi nazarlardan korusun inş. evlerimize geçim huzur sağlık sıhat eşlerimize ve bize iş rastlığı helal kazanç nasip eylesin inş. hayırlı zamanda hayırlı evladlar nasip eylesin.... Amin

amiiiin bacım amiiiin

amin pinem,
ben şaşıyorum nasıl bulduk böyle birbirimizi diye
çünkü o kadar çok duyuyorum ki misafirini dışarda ağırlayan veya hazır şeyler alıp önüne çıkaranları
hafta arası so- dex- so ile dışarda yemek yiyenleri
hepimizi takdir ediyorum o zaman
hem çalışıyoruz hemde yemeğimizden tut yoğurdumuza kadar herşeyi kendimiz yapıyoruz
hem

Yemeğe alamam yani ancak biz sana yemeğe geleceğiz diye derlerse buyrun derim yoksa ben gelinim beni çağırsınlar 🙂

çaya gitmişimdir davet ederim
yada gitmişimdir gelmek isterler

ama çat kapı gelenlere acayıp kıl olurum

ya valla sizin kaynanatörleri okuyunca benimki başımın üstünde taşıyasım geliyo yeminle
kadın beni o kadar çok düşünüyo ki anlatamam
onlara yemeğe gidince bulaşıkları makineye bile dizdirmiyo bana
otur kızım sen bütün gün çalışıyon bide bana iş mi yapıcaksın diyo
eğer yoğun zamandaysa işle ilgili illa bişeyler gönderiyo yapamam diye
c.tesi evde temizlik yapıyosam onunda günü oluyo dışardan pide söylüyolar illa bana da gönderiyo eşimin kuzeniyle
valla çok düşünceli kadın bazı şeylerine kızıyodum ama bu tür artılarını gördükçe onları görmezden geliyorum artık
sonuçta kimse dört dörtlük değil bende değilim benimde hatalarım oluyodur mutlaka

amin pinem,
ben şaşıyorum nasıl bulduk böyle birbirimizi diye
çünkü o kadar çok duyuyorum ki misafirini dışarda ağırlayan veya hazır şeyler alıp önüne çıkaranları
hafta arası so- dex- so ile dışarda yemek yiyenleri
hepimizi takdir ediyorum o zaman
hem çalışıyoruz hemde yemeğimizden tut yoğurdumuza kadar herşeyi kendimiz yapıyoruz
hem

bende bazen boş çay vermektense hazır kurabiye alıp veririm hahaha
bi-mdekielrden hahaha

Geri