Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

ama gene de çoğunun bilgisi var burdan
farkındaysan işi bırakanlar çok fazla gelemiyo artık
bende yarın öbür gün doğum iznine çıksam bende gelemem malesef ki çünkü evde internet yok 🙁(((

sen beni ararsın bende burda yazarım ne var istedkten sonra çözüm çokkkk

bence bu bir sorun değil onca burada geçirdiğimiz zamanı ve paylaşımlardan sonra demi kuzu

kızlar şimdi kardeşim aradı erzurumda asker ya acemi yi manisada yaptı usta birliği için erzuruma gitti şimdi oradan ardahana göndereceklermiş bu ne karışıklık böyle yawww çok üzüldüm babamı aramış söylemiş bende demin babamı aradım bi üzülmüş bi ağladı bu nasıl iş nasıl şans böyle yawww dedi ben ölürsem başıma birşey gelirse haber vermeyin sakın üzülmesin dedi oyyyy oyyyy içim yandı valla 🙁

kızlar şimdi kardeşim aradı erzurumda asker ya acemi yi manisada yaptı usta birliği için erzuruma gitti şimdi oradan ardahana göndereceklermiş bu ne karışıklık böyle yawww çok üzüldüm babamı aramış söylemiş bende demin babamı aradım bi üzülmüş bi ağladı bu nasıl iş nasıl şans böyle yawww dedi ben ölürsem başıma birşey gelirse haber vermeyin sakın üzülmesin dedi oyyyy oyyyy içim yandı valla 🙁

Rabbim koruyucu meleklerini tüm mehmetciklerin yanından ayırmasın canım
kardeşin içinde belki hayırlısı böyledir
Allah sabır versin kalbinize ferahlık versin canım

kız benim memleketim sorun olmaz orda rahat olun
gerekirse icabına bakarız evallahhh çevremiz geniş

Geri