neden söyleyemiyorsunuz amaaaaaa![]()
et kırımızı et bir pişirmek nasip olmadı iki akşamdır misafir yüzünden koy dolaba çıkar tezgaha misali olduda
neden söyleyemiyorsunuz amaaaaaa![]()
kırmızı et yok mu kuzuşş dana eti koyun kuzu eti diyee ayrılan onu nasıl yumuşabiliriz çaresini arıyoruz🙂)

et kırımızı et bir pişirmek nasip olmadı iki akşamdır misafir yüzünden koy dolaba çıkar tezgaha misali olduda

yarın eşimin iş arkadaşı ve eşi gelecek ayın son cuması olduğu için işten geç çıkarlar yemek yemeyiz dedi eşim doyurucu şeyler yapmam lazım kıymalı börek patatesli bulgur köftesi tramisu, esenin çiko topları, yoğurtlu patlıcan salatası ve fırında elma dilim patates yapsam yeterli olur mu kızlar sizce
bu akşam yersiniz inşallah kuzu böyle kocanla karşılıklı :d :d çocuklar duymasındaki haluk gibi lop lop lop![]()
bilmiyorum bkalım kısmette varsa olur ne diyeyim ya sular gider ya biri gelir 

yok canım öyle değil zaten geç çıkıyoruz yemek yemeye vaktimiz olmaz dedi eşimyemek yemeyiz demek aç olmayız demek se o kadar çok şey nasıl yencek
canım yemek yemeyeceklermiş aç olacaklar zaten ayın son cuması olduğu için 8 den sonra çıkarlartesadüf çok değil mi canım onlar yinede sen bilirsin ici rahat etmiyor ama bence elma dilim patates veya bulgur köfteyi çıkarabilirsin
yinede sen bilirsin![]()
hımm hadi bakalım öyle olsun
kızlar yaa dün akşam eşim o kadar yardımcı oldu ki anlatamam size misafir için hazırlık yapıcaktım ya
eve gittim süpürge yaptım viledayı o yaptı havuçları rendeledi kavurdu
köfteyi ben malzemesini koydum yoğurmasını o yaptı
muhallebiyi hazırladım başında durdu karıştırdı yavrum benim yaa
çok seviyorum çooook![]()