Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

amin canım yaa inşallah hep böyle kalırlar
bide bi arkadaşı aradı dün akşam başka arkdaşlarıyla toplanmışlar aradılar sende gel diye
yok benim işim var gelemem dedi gitmedi
kapatınca dedim gitmek istersen git diye yok diyo bir sürü iş var seni yanlız bırakmam diyo maşallahı var bu konuda yaa çok düşünceli

helal olsun bakalım benim eşim bu akşam bana yardım edecek mi🙂

kızçelere kızıyoruz ediyoruz ama kocalarımızı yetiştiren de onlar
bence biraz o konuda onlara teşekkür borcumuz var

kesinlikle katılıyorum
benim kayınvalidem eşimle kardeşi küçükken hep onları yer sildirirmiş hemde öyle viledayla falan değil normal bezle elleriyle
başka işlerde yaptırırmış şimdi eşim çok alışık iş yapmaya gerçi içinden gelmesi de önemli
içinden gelmedikten sonra yapsa da o işten hayır gelmez zaten
biraz da merhamet olması lazım
eşlerimizin de bizim için onlarda çalışıyolar yoruluyolar eve gelip bide evde çalışıyolar diye düşünmeleri lazım
başka türlü olmaz zaten

kızlarrr nabersiniz..akşam köfteli patates yemeği yapcam bide kalmıs pilavım vardı onu yayla çorbası yapcam..
beyin bedava :D:D şaka şaka bu yöntem annemden kalma benim değil :D:D

kesinlikle katılıyorum
benim kayınvalidem eşimle kardeşi küçükken hep onları yer sildirirmiş hemde öyle viledayla falan değil normal bezle elleriyle
başka işlerde yaptırırmış şimdi eşim çok alışık iş yapmaya gerçi içinden gelmesi de önemli
içinden gelmedikten sonra yapsa da o işten hayır gelmez zaten
biraz da merhamet olması lazım
eşlerimizin de bizim için onlarda çalışıyolar yoruluyolar eve gelip bide evde çalışıyolar diye düşünmeleri lazım
başka türlü olmaz zaten
aferin kız enişteye..benim kocaya viledayı veririmde sopasıyla kovalar diye korkuyorum hahahahahahahahaha

kuzum eşim hafta sonu çalışıyo o hafta içi izinli..ben c.tesi temizlik yaptıgım için hafta içine iş kalmıyo..o yüzden 😀

hee anladım aslına bakarsan ben c.tesi çalışmıyorum eşim çalışıyo ama bazen hafta sonu temizlik yapamıyorum o yüzden ya da başka sebeplerden hafta içide yapmak zorunda kalıyorum bak bende çok acımasız gördüm şimdi kendimi
adamcazın bi gün tatili var benim iki gün onda da full time geziyom bazen sonra kalkıp iş yaptırıyom hahaha

tesiiiii sen ne kadan marifetli hatunsun yaaa 🙂 sabah erkenden kalkıp yemekmi yaptın kuzuuuuuu

maşallah diyorum sana yemin ederim maşallah canım tütütütüt 🙂

kız doğur anacım oğluma alcam bak kesin :D:D

Slm kızlaar nasılsınız, kurstan yeni geldim.
Dün bağırsaklarımı bozdum 🙁( bir arkadaş fasülye turşusu kavurmu, birde ben seviyorum diye bi tencere yapmış, zorla bitirdik, tabi akşamda çok fena oldum. Henüz geçmedi...
Geçenlerde primaya üye olmuştum, hediye göndermişler.
Tuperware
vodafone yarım saatlik konuşma
4 adet bebek bezi
Ariel numune deterjan
Cd, kitapçık ve broşürler göndermişler.
İlk hediyemiz geldi çok sevindim 🙂)

Bu aralar çok uykucu oldum, sabah eşim yine geç kaldı, konuşa konuşa gitti 🙁(
Sanırım darıldı bana, çünkü ona saati kurdurmadım ben kurdum diye 🙁(
Şimdi akşam surat yapıp durur 🙁(

Geri