Şıpıdıkla Her Telden Sohbet Fun Club

Bende hazırlarım demiştim, bu aralar iyice saldım, aslında üzülüyorum ama ne yapayım uyku çook tatlı geliyor :uykucu:

Okuyunca biraz düşündümde, sanırım bende mükemmeliyetçiyim, çünkü akşam astığını beğenmedim, sonraki çamaşırlar içinde zar zor kaldırdım. Getir götür işlerini yapar, ama bazı şeyleri ben hatırlatırım...

bak işte kendi söylüyorsun ikracım 🙂 demekki sende benim gibisin..benden daha iyi yapamayackmış gibi geliyo değilmi 🙂

senin çok iyi ve seni çok seven bi kocan var canım..onuda öyle kabul et.. ne yapacaksın herkesin huyu değişik işte..

söyleyiver sende bişey yapılacaksa..bence sen söyleyince mutlaka yapıyordur..alışkın olmadıgı için böyle oluyordur mutlaka.. sende hatırlatıver yapmasını istediğin şeyi ne güzel 🙂

Ikra eşin gidince geri yatarsın canım, bence hazırlayabilirsin kocanı mutlu edersin 🙂

Eşimden sonra en az 3 saat yatıyorum, sonra kursa gidiyorum.
Bu aralar sanırım vitaminin etkisinden, uykuya çok düşkün oldum, tabi hamilelikte bahane.
Aslında bazen üzülüyorum, çünkü eşim hemen köye çıkıyormuş bu aralar kahvaltı yapmadan gidiyormuş.
Düzene soksam iyi olacak...

yoğurt mayalamakmı yok kız sanmıyorum :D:D
ben emzik kutusu diye düşündüm 😀

Kız emzik kutusu için büyük değilmi o 🙂)
Arkadaşın yakını Bursada yapıyormuş, çok gördüm diyordu, araştırayım biraz...

insan nasıl alışıyor birbirinin huyuna
ve huylar ediniyor

eşim ilk evlendiğimiz zamanlar perdeleri açık bırakırdı veya yarım kapatırdı benimde en illet olduğum şeydir
hep arkasından perde düzeltirdim
bi gün yine balkon perdesini açık bırakmıştı
sinirimden yere oturup ağlamıştım
neden böyle yapıyorsun sen benim değerlerime değer vermiyorsun diye hüngür hüngür ağlamıştım

şimdi bakıyorum perdede bi yamukluk varsa kalkıyor düzeltiyor
böyle daha güzel😉 diyor :D:D

bende önceden birinin ayağına dokunamazdım ayağa dokunmaya alıştım :D:D

çok doğru söylüyorsun melodicim insan gün geçtikçe birbirnin huyuna alışıyor gerçektende 🙂

yada eskiden çok kızdıgı şeyleri kocası yapınca artık çokta önemli değil okadarda kızmama gerek yok diyor içinden değilmi 🙂

tupperware pembe istiridye-çok cici

bebeğinizin emziğinin kirlenmeden taşınması..

değerli takılarınızın çantanızda muhafazası...

işyerinde yemek için badem ceviz kuru kayısı gibi atıştırmalıklarınızı.

çocuğunuzun okulda beslenmesi için zeytin peynir kabı.

kullanım alanı sizin hayal gücünüze kalmış... 🙂))

çok doğru söylüyorsun melodicim insan gün geçtikçe birbirnin huyuna alışıyor gerçektende 🙂

yada eskiden çok kızdıgı şeyleri kocası yapınca artık çokta önemli değil okadarda kızmama gerek yok diyor içinden değilmi 🙂
evt aynen :D:D

ikracım dur resmini bulursam yollarım sana..

bak işte kendi söylüyorsun ikracım 🙂 demekki sende benim gibisin..benden daha iyi yapamayackmış gibi geliyo değilmi 🙂

senin çok iyi ve seni çok seven bi kocan var canım..onuda öyle kabul et.. ne yapacaksın herkesin huyu değişik işte..

söyleyiver sende bişey yapılacaksa..bence sen söyleyince mutlaka yapıyordur..alışkın olmadıgı için böyle oluyordur mutlaka.. sende hatırlatıver yapmasını istediğin şeyi ne güzel 🙂

Haklısın canım, bazen objektif bakamıyorum.
Bu aralar çok alıngansın diyor, belkide ondan karamsar yazıyorum böyle.
Saolun yaa, bu muhabbet olmasaydı, akşama ondan önce ben tavır yapacaktım.
Şimdi aradım, menemen yapayım sana dedim, sen ne istersen diyor 🙂)

üzüm üzüme baka baka demişler
🙂

ikracım kuralcı gibi eşin disiplinli herşeyin düzenli olmasını istiyor sanırım
ama alışmasıda kötü düşün şimdi hamilesin ilerde bebek daha çok zamanını alıcak
yemek olayabilecek çamaşır olmayabilecek yani böyle düşünüyorum

Haklısın canım, bazen objektif bakamıyorum.
Bu aralar çok alıngansın diyor, belkide ondan karamsar yazıyorum böyle.
Saolun yaa, bu muhabbet olmasaydı, akşama ondan önce ben tavır yapacaktım.
Şimdi aradım, menemen yapayım sana dedim, sen ne istersen diyor 🙂)

Ohhhh ne güzel işte gönüller bir olsun yeter 🙂

bi tatlı söz insanın psikolojisini ne kadarda değiştiriyor 1dakikada değilmi 🙂

Allah ağzınızın tadını bozmasın canım 🙂

üzüm üzüme baka baka demişler
🙂

ikracım kuralcı gibi eşin disiplinli herşeyin düzenli olmasını istiyor sanırım
ama alışmasıda kötü düşün şimdi hamilesin ilerde bebek daha çok zamanını alıcak
yemek olayabilecek çamaşır olmayabilecek yani böyle düşünüyorum

Hayıır eŞim accayip rahattır, aksine ben herşeyin mükemmel olmasını istediğim için böyle oluyor.
Bişey yapılacaksa hemen olsun bitsin istiyorum, yetişemeyince eşime yaptırmaya çalışıyorum, oda istediğim gibi yapmayınca sinir oluyorum.
Mesela eve çocuk gelse, gidene kadar hep otursun istiyorum, hemen çizgi film açıyorum dikkatini çeksin diye 🙂)
Yaramaz çocuk olunca o gün hasta oluyorum 🙂)
Çocuk olunca ve bi yeri dağıtınca ne yaparım bilmiyorum 🙂)
Önceden daha kötüydüm, az toz görsem bile onu silmeden rahat edemezdim, şimdi daha rahatım.

Geri