pineapples
Hamiş Melek
hapı en çok bu yüzden sevdim her zaman aynı günde ağrısız regl. bakalım bu aydan sonra ben kaç gün kıvranacağım 😕
bırakıyormusun canım hapı bebiş mi düşünüyorsunuz yoksa yuppiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii 🙂
hapı en çok bu yüzden sevdim her zaman aynı günde ağrısız regl. bakalım bu aydan sonra ben kaç gün kıvranacağım 😕
bizde senden çok şey öğreniyoruz kuzum özelliklede mutfak konusunda sofra düzeni konusunda da bilginden yararlanmak istediğim için sofranın fotosunu bekliyorum benim amsam mı dar bardaklarım mı büyük anlaamdım ortaya birşey koymaya yer kalmıyor bende tabaklara koyuyorum mezeleri
7. gün ve regl olamadım heryerim ağrıyor offf
pine sende çalışmalar devam mı nerde kız çocuğu görsem içim gidiyor benimde ya
neden kimse yazmıyor ne oldu size böyle beya aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
durgunduk zaten ama 2 gündür çok kötüyüz pine isyan çıkarıcam yakında
ay hadi inşallah bende çalışmalara başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı olsa gerek ama ben beklerken kesin çatlarım regl zamanını getiremem🙂 devam bacım devam 🙂 benimki gececi çalışıyor ya denk getiremiyoruz herhalde 🙂 ama 1 haftadır karnım ve belim çok ağrıyor benim kızlar anlamadım valla ayın 23 ünde olmam lazım bakalım bekleyeceğiz ümitliyim bu ay 🙂
ben yokumya ondan kuzu bu gün çok coşkulu olacak 🙂 olmaz ama böyle haydi kızlar hareket biraz aaaaaaaaaaaa nazar deydi kesin
ay hadi inşallah bende çalışmalara başlayacağımız günü sabırsızlıkla bekliyorum çok heyecanlı olsa gerek ama ben beklerken kesin çatlarım regl zamanını getiremem