aslına bakarsan çok özeniyorum da daha erken bizim için 2013 te doğursam daha uygun olur hem biraz daha pratiklik kazanırımTesim nabıyon be yaa, bakıyorumda bu aralar hep bebişten gidiyosun, sanırsam sıradaki anne adayı sensin 🙂)
aslına bakarsan çok özeniyorum da daha erken bizim için 2013 te doğursam daha uygun olur hem biraz daha pratiklik kazanırımTesim nabıyon be yaa, bakıyorumda bu aralar hep bebişten gidiyosun, sanırsam sıradaki anne adayı sensin 🙂)
Evvet tam üstüne basmışım.
Bu bebek muhabbetini hatırlıyorum sanki, çünkü bir arkadaş daha bebeğini kaybetmişti, nick söylemiyim şimdi.
Zannedersem konu bile açmıştın.
Neyse kapayalım eski defterleri 🙂)
Bencede değiş nickini...
aslına bakarsan çok özeniyorum da daha erken bizim için 2013 te doğursam daha uygun olur hem biraz daha pratiklik kazanırım
inşallah öyle olur canım inşallah bizde eşin gibi nokta atışı yapabiliriz🙂Bende de hep doğuda büyütüp batıda çalışma düşüncesi vardı.
Şimdilik planımız tuttu, inşaAllah bebeğimizi kucağımıza alıp tayin zamanlarımızıda görmek nasip olur.
İnş. seninde tutar canımcım, her zaman hayırlısını istemek lazım ama plan doğrultusunda olunca kafa daha rahat oluyor sanki.
Ben ilk geldiğim zamanlar hamile kalsaydım tam bir kabus olurdu, hem ortama hem gebeliğe alışmak çok zor olurdu.
Rabbim dağına göre kar veriyor yani...
inşallah öyle olur canım inşallah bizde eşin gibi nokta atışı yapabiliriz🙂
Veteriner eşinmi var derdin var, dün akşamda keçilerin taklidini yapıyordu, kadın gibi bağırıyorlar diyo.
Ya tanımasam hakaret ediyo diye kırıcam kafasını...
bayılıyorum sizin bu muhabbetlerinize yaharika 2 dakikada nikimi değiştirdiler süper hızlı çok hoşuma gitti bu :ruya:
bayılıyorum sizin bu muhabbetlerinize ya