küsülecek birşey mi yaptınız🙂 benim bu kahrolası pc sayfayı açmadı gene gelemedim 😕kızlar tes küstü baksanıza 🙂 yok
küsülecek birşey mi yaptınız🙂 benim bu kahrolası pc sayfayı açmadı gene gelemedim 😕kızlar tes küstü baksanıza 🙂 yok
tesssssss ciddi ciddi kızdın mı kız ne var bunda sana toka batmış bize başka şeylerr aaa asıl biz kızmalıyız valla aloooooooo tez kuzuşş ses verrespri yapıyoruz kuzu

Ben hala çekiniyorum, hala alışamadım yaa...
Oysaki tam gaz devam ama, çekiniyorum nedense.
O nedenle kaptmak istiyorum, eşimde bari biraz açık kalsın diyor, ışığı yarı yarıya kullanıyoruz yani 🙂
Hadi hayırlısı menekşecim, inş. içinize siner...
Saol canım benim...
ıkra siz hala devam ediyormusunuz?

ıkra siz hala devam ediyormusunuz?
arada koca bi göbek var değil mi![]()
arada koca bi göbek var değil mi![]()
o değilde kuzu benim arkadaşlarım çok çok nadir yapıyorlar 6.ayı geçenlerden hiçbiri yapmıyor 
artık çekincek sıkılcak bir durum kalmadı sere serpe
ikra benim babamda kızçeye demişti
benim kzıım okudu dersti kurstu sınavdı derken pek bilmez ama birlikte yaapr öğrenir felan demişti hani beklentisi çok olmasın diye
kızçede nedense bir hoşunamı gitmiş ne gelen geçene anlatır işte böyle böyle demişti babası ama herşeyi ortaya çıkarır döktürü diye sonrasını allahtan anlatıyorda millet ay bu becereksii nerden buldu demiyor
ama memnunun tabi ki yalan değil bu durumdan 
aloooooooooo babaaaaaaaa hoppppppppssssssssssss burası benim mekan derrr içerdekiiio değilde kuzu benim arkadaşlarım çok çok nadir yapıyorlar 6.ayı geçenlerden hiçbiri yapmıyor
eşim diyo ben yapamam rahatsız olur bide ben kendimi gözetleniyormuşum gibi hissederim yapamam diyor
hassas kocişim benim

hhah