nickimi kim yedi
Hamiş Melek
valla ben hiç uykumu alarak kalktığımı hatırlamadığım için benim için geçerli değil bu
hafta sonları da zaten kalkınca karnımız acıkmış oluyo aç karna da olmuyo be kuzu![]()
standardı değiştirmek lazım kuzu :şerefe:
valla ben hiç uykumu alarak kalktığımı hatırlamadığım için benim için geçerli değil bu
hafta sonları da zaten kalkınca karnımız acıkmış oluyo aç karna da olmuyo be kuzu![]()

niye sinir olsun ya asıl ben ona sinir oldumtokalar battı diyorr 🙂) yüzümüze
![]()
bende böyle yaptım gel buraya bakıyım kocacımmmm
he utanmadan sadce tokalar battı diyo
bizim neremize neler battı hiç düşünen yok![]()
onlarda allahtan gelinliği çıkarmaya fırsat bulmuşlar kuzu yoksa saçla direk girişmişlergelinlikle düşünsene şemsiye gibi ters apandığını töbee
bu yönden eşini kutladım tesi
![]()
var ya çatlaksınız hepiniz ben bunlara neden küseyim neden kızayım aksine çok güldüm hele ki menekşenin yorumuna koptumtes sen şimdi belki yorumlara sinir omluuşndur ama gel görki yaşadığımızı yaşasaydın anlardın diyeyim
. Benimkisi şans inşallah doğumda öyle olur hiç anlamam. kafa bende senin gibiyim bazen ben kovalıyorum eşim kaçıyor🙂🙂diyosun ekşın mı katalım olaya yani
dur sen ben bunu bi sabah uygulayayım ama şimdi de regl dönemi
bitince düşüneyim ben bunu bi![]()
açacak gözleriniii
pörtletecek sana doğru 
off menekşeevar ya çatlaksınız hepiniz ben bunlara neden küseyim neden kızayım aksine çok güldüm hele ki menekşenin yorumuna koptum. Benimkisi şans inşallah doğumda öyle olur hiç anlamam. kafa bende senin gibiyim bazen ben kovalıyorum eşim kaçıyor🙂🙂
göreceksin horulll horull uyuyan adamdan eser kalmayacak her gece o saatte uyanacakaçacak gözleriniii
pörtletecek sana doğru
![]()

yemedi allahım sabahtan beri gülüyorum biizm neremize neler battıoff menekşee

bu harika fikirmiş niki deneyelim bi